Διάφορα

Ψύλλοι στ’ άχυρα

@ Συνεχίζουν να είναι απαράδεκτες οι συνθήκες προπόνησης της Άννας Κορακάκη, ενώ είναι σε εξέλιξη η προετοιμασία της για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ινδίας και παρά τα όσα έχουν εξαγγελθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για την βελτίωση των συνθηκών προπόνησης της, από τον Δήμο και την Π.Ε. Δράμας.

@ Η δραμινή Ολυμπιονίκης προπονείται εδώ και αρκετούς μήνες σε μία από τις αποθήκες της Π.Ε. Δράμας στη ΒΙ.ΠΕ., αλλά όπως έγινε γνωστό χθες, 11 Οκτωβρίου, οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στον χώρο είναι ελάχιστες και δεν έχουν βελτιώσει στο παραμικρό τις συνθήκες προπόνησης. Ο χώρος της αποθήκης δεν έχει καθαριστεί και υπάρχει παντού σκόνη, τα παράθυρα στον χώρο είναι ακάλυπτα με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η προπόνηση, ενώ και τα μεταλλικά πλαίσια που είχαν τοποθετηθεί πίσω από τους στόχους έχουν ήδη τρυπήσει!

@ Παρά το γεγονός ότι πριν από ενάμιση περίπου μήνα, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσιζε, μετά από πολλές αναβολές, τη βράβευση της αθλήτριας και του προπονητή της, συμφωνήθηκε σε σύσκεψη στην Π.Ε. Δράμας να διατεθούν 5.000 ευρώ για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης της Άννας Κορακάκη, η εικόνα στον χώρο προπόνησης εξακολουθεί να είναι απαράδεκτη.

@ Σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες ο κ. Τάσος Κορακάκης αρνούνται πλέον να βραβευτούν από τον Δήμο όταν δεν μπορούν να γίνουν απλά πράγματα για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης της Άννας Κορακάκη.

@ Είναι δε απορίας άξιο αν οι φορείς της Δράμας θέλουν να συνεχίσει να προπονείται η Ολυμπιονίκης στη Δράμα ή αν απώτερος στόχος τους είναι να αναζητήσει χώρο προπόνησης σε κάποια άλλη πόλη ανά την Ελλάδα, όπου θα βρει καλύτερες συνθήκες.

@ Το γεγονός ότι η Άννα Κορακάκη και ο προπονητής της Τάσος Κορακάκης έχουν δει από την επόμενη μέρα της κατάκτησης του ολυμπιακού μεταλλίου να γκρεμίζεται το υποτυπώδες προπονητήριο της, ενώ στο διάστημα των δεκατεσσάρων μηνών που μεσολάβησαν από τότε έχουν ακούσει εξαγγελίες επί εξαγγελιών και ο χώρος προπόνησης της εξακολουθεί να απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί αξιοπρεπής, δεν τιμά κανέναν.

@ Τα ερωτηματικά για την αδράνεια των φορέων της Δράμας είναι τεράστια και είναι μάλλον αδύνατο να απαντηθούν με σπασμωδικές κινήσεις.

@ Μπορεί να τιμήσει η Δράμα την Άννα Κορακάκη δίνοντας της τη δυνατότητα να προπονείται με αξιοπρέπεια στη Δράμα;

Άγγελος Νουσδίλης

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)