ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην κορυφή Κύργια και Ν. Αμισό.

Στο μικροσκόπιο η Β ΕΠΣ Δράμας

Ακολουθούν ΠΑΜΑ, Φτελιά και Καλαμώνας.

Ενώ χωρίς βαθμό ακόμα Νεορφράκτης και Μικροχώρι.

Ολοκληρώθηκε και η 4η αγωνιστική της Β κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας όπου στον πρώτο όμιλο σημειώθηκαν 24 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 113 τέρματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα των Κυργίων αήττητη συνεχίζει τον περίπατο στην κατηγορία και με το 0-3 που επικράτησε μέσα στον Μαυρόβατο κρατάει παράλληλα και τον συντελεστή τερμάτων που είναι 18-0. Μαζί της στην κορυφή και η ομάδα της Ν.Αμισού που μετέτρεψε το ντέρμπι με το Μοναστηράκι σε προπόνηση με το σκορ να φτάνει στο 5-0.

Την δεύτερη θέση μοιράζονται η ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου η οποία νίκησε μέσα στην έδρα του Νεροφράκτη με 0-3, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Άρης Καλαμώνα τον Άρη Αμπελακίων και την τριάδα συμπληρώνει ο Άρης Φτελιάς που πήρε την νίκη με 3-1 από τον Άρη Μικροχωρίου.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Νέα Σεβάστεια και ο Φίλιππος Δράμας σε ένα γεμάτο παιχνίδι από γκολ και φάσεις με το τελικό 3-3 να χαρίζει και στις δυο ομάδες τον πρώτο τους βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Μοιράζονται την κορυφή Ν. Κρώμνη και Κ. Βροντού.

Εξάσφαιρα η Μικρόπολη και η Μαυρολεύκη.

Ισοφάρισε στο 90΄ο Δουμπέσας.

Στον δεύτερο όμιλο σημειώθηκαν 28 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 104 τέρματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι έχοντας το τέσσερα στα τέσσερα συνεχίζουν παρέα στην κορυφή ο Ακρίτας Ν. Κρώμνης και η Δόξα Βροντού που σημείωσαν νίκες απέναντι στα Λευκόγεια με 0-3 και Ηρακλή Μυλοποτάμου με 5-0 αντίστοιχα.

Μισή ντουζίνα γκολ έριξε η ομάδα της Δόξας Μικρόπολης στους Μαυραετούς Μεγαλοκάμπου και μένει μόνη να κρατάει την δεύτερη θέση.

Με γκολ στο ενενήντα οι Μαυραετοί Δουμπέσας ισοφάρισαν σε 3-3 και μοιράστηκαν τους βαθμούς με τον Μ. Αλέξανδρο Γραμμένης.

Ο Κεραυνός Αρκαδικού πήρε σημαντικό διπλό μέσα στην Μικροκλεισούρα με σκορ 0-1, ενώ ο Άρης Μαυρολεύκης χτύπησε με εξάσφαιρο τον Ποντιακό Αργυρούπολης ο οποίος είχε προηγηθεί στο σκορ.

Σοφία Ιωάννου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)