ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει σήμερα το 6ο Ram the Spot Festival

Για πρώτη φορά το εναλλακτικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε Δράμα και Καβάλα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα εμφανιστεί στη Δράμα ο Γιάννης Αγγελάκας

Επιμέλεια: Άγγελος Νουσδίλης

Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου ξεκινάει στη Δράμα το εναλλακτικό φεστιβάλ Ram the Spot το οποίο για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και στην Καβάλα. To «Ram the Spot 2017» θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουλίου και ανάμεσα στις δεκάδες εκδηλώσεις του ξεχωρίζουν οι τρεις συναυλίες που θα λάβουν χώρα στις δύο πόλεις.

Είναι η έκτη χρονιά που διοργανώνεται το Ram the Spot και οι φίλοι της εναλλακτικής διασκέδασης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν extreme spor, συναυλίες και άλλες δράσεις.
Το πρόγραμμα ξεκινάει με το
opening party απόψε στο Καφέ Αιγαίο στη Δράμα, ενώ αύριο Πέμπτη θα γίνει στο Beach Bar «Peponi» στους Αμμόλοφους στη Νέα Πέραμο Καβάλας, το Kick and Beat musik set με τους dj Τhemi Undergroove kai Steve Woody.
Η Παρασκευή 7 Ιουλίου θα είναι η πρώτη ημέρα με πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεις και ξεκίνημα στις 11 π.μ. στο Πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα με αναρρίχηση και γκράφιτι, ενώ το βράδυ θα γίνει συναυλία hip – hop με τον 12ο Πίθηκο και support τους RAEM και Altr Pars.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις θα γίνουν στη Δράμα στο Α.Π.Κ. Δημήτρης Κραχτίδης, με διαγωνισμός beach volley και αναρρίχηση από τις πρωινές ώρες, ενώ το βράδυ θα γίνει η κεντρική συναυλία του φετινού φεστιβάλ με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100 oC και support τους Dope Default. Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο.
Την Κυριακή 9 Ιουλίου και πάλι οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι αργά το βράδυ. Το απόγευμα θα γίνει παρέλαση με 120 ατόμων με κρουστά, ενώ στις 10:30 μ.μ. θα ξεκινήσει η συναυλία των Κακό Συναπάντημα
Band, με γενική είσοδο 3 ευρώ.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)