ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίζουν για την υπέρβαση τα Κύργια, μονόδρομος η νίκη για τον Άρη Φωτολίβους

Παίζει για την υπέρβαση η Α.Ε. Κυργίων μέσα στον Ξηροπόταμο

Με την 28η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στις 17:00 το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας, με μονόπλευρο πλέον ενδιαφέρον στη μάχη σωτηρίας για Σιταγρούς, Κύργια και Φωτολίβος.
Οι Σιταγροί έχουν ρεπό αυτή την αγωνιστική, από την άλλη μεριά το Φωτολίβος θα παίξει με το ήδη υποβιβασμένο Μοναστηράκι εντός έδρας έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο, ενώ δύσκολο έργο έχουν τα Κύργια καθώς θα πάνε μέσα στην έδρα του πρωταθλητή Ξηροποτάμου.

Βώλακας – Καλλίφυτος
Παιχνίδι χωρίς άγχος, αλλά δεν ξεχνά το 5-0 ο Βώλακας
Ένα όμορφο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο Βώλακα, με την τοπική Δόξα να τίθεται αντιμέτωπη με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος την ομάδα της Καλλιφύτου.
Η Καλλίφυτος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 3 αγωνιστικές και σίγουρα θέλουν να αποβάλουν από πάνω τους αυτό το αρνητικό ρεκόρ.
Από την άλλη μεριά, ο Βώλακας μετά τη νίκη επι του Καλαμπακίου την προηγούμενη αγωνιστική υπάρχει θετικό κλίμα στην ομάδα και σίγουρα θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα με ένα καλό σερί.
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 5-0 υπέρ της Καλλιφύτου.

Ξηροπόταμος – Κύργια
Πρέπει να κάνουν την υπέρβαση τα Κύργια

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στον Ξηροπόταμο, με την τοπική ομάδα να διασταυρώνει τα ξίφη της με την ομάδα των Κυργίων.
Ο Ξηροπόταμος μετά και την μαθηματικά κατάκτηση του τίτλου θέλει να συνεχίσει με νίκες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν και τόσο πολύ όλη την χρονιά.
Από την άλλη μεριά μετά την ήττα από τη Χωριστή την προηγούμενη αγωνιστική, τα Κύργια βρίσκονται σε δύσκολη θέση και θέλουν αποτέλεσμα απέναντι στον Ξηροπόταμο για να σώσουν τη χρονιά.
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 5-2 για τον Ξηροπόταμο


Καλαμπάκι – Αγ. Αθανάσιος
Το πιο ποιοτικό παιχνίδι της αγωνιστικής

Ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο Καλαμπάκι, με την τοπική ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Αγ. Αθανασίου.
Το Καλαμπάκι μετά την έκτος έδρας ήττα από τον Βώλακα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και έχει και την ικανότητα και την ψυχολογία να το κάνει απέναντι στον Αγ. Αθανάσιο.
Από την άλλη μεριά ο Αγ. Αθανάσιος πηγαίνει στο Καλαμπάκι με νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Καστρινό με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο.
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 2-0 υπέρ του Καλαμπακίου

Χωριστή – Πανδραμαϊκος
Θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους

Μετά και την ήττα από το Φωτολίβος την προηγούμενη αγωνιστική, ο Πανδραμαϊκος κινδυνεύει υπό προϋποθέσεις να βρεθεί στο Β’ τοπικό και σίγουρα θέλει να αποβάλει από πάνω του αυτό το άγχος και θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Χωριστή που ως τώρα δεν χαρίστηκε σε κανέναν.
Η Χωριστή προέρχεται από μια νίκη στα Κύργια που αν είχε λίγο ακόμα χρόνο το παιχνίδι μπορεί να έχανε τους 3 βαθμούς.
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 2-0 υπέρ της Χωριστής.

Καστρινός – Προσοτσάνη
Δύσκολη έξοδος για την Προσοτσάνη

Ένα όμορφο παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, με τον Καστρινό να τίθεται αντιμέτωπος με την Προσοτσάνη, που πριν περίπου ένα μήνα κατέκτησε το κύπελλο στο ίδιο γήπεδο.
Ο Καστρινός προέρχεται από μια ήττα μέσα στο Αγ. Αθανάσιο και σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Από την άλλη μεριά η Προσοτσάνη την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό και θα πάει να παίξει ξεκούραστη σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 1-0 για την Προσοτσάνη.

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη Φωτολίβους εντός με Μοναστηράκι

Φωτολίβος – Μοναστηράκι
Νίκη σωτηρίας ψάχνουν οι γηπεδούχοι

Ένα παιχνίδι με πλούσιο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα γίνει στο Φωτολίβος, με την τοπική ομάδα που καίγεται για βαθμούς, να τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Μοναστηρακίου.
Το φορμαρισμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Φωτολίβος, θέλει μόνο νίκη για να σώσει αυτή τη χρόνια και σίγουρα έχει την ψυχολογία με το μέρους του μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανδραμαϊκο.
Από την άλλη μεριά το Μοναστηράκι ψάχνει κάποια νίκη, για να τονωθούν λίγο και να συνεχίσουν με όρεξη μέχρι το τέλος
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 2-2.


Νευροκόπι – Πετρούσα
Ανοικτό παιχνίδι στο Νευροκόπι

Ένα καλό παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο Νευροκόπι με την τοπική ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα της Πετρούσας.
Το Νευροκόπι προέρχεται από μια αγχωτική νίκη απέναντι στο Μοναστηράκι σε ένα μέτριο παιχνίδι.
Από την άλλη μεριά, η Πετρούσα προέρχεται από μια ήττα στους Σιταγρούς, εκεί που έχανε ευκαιρίες και οι Σιταγροί έβαζαν τα γκολ.
Η Πετρούσα θα θέλει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι για να μην κατέβει από το Νευροκόπι με άδεια χέρια.
Το παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει 3-0 για το Νευροκόπι.

Γ’ Εθνική: ρεπό για Δόξα Δράμας
Με την 28η αγωνιστική συνεχίζεται το πρόγραμμα της Γ’ εθνικής, εκεί που όλα έχουν κριθεί με την Καλαμαριά να βρίσκεται του χρόνου στην Β’ Εθνική και η Α.Ε Ποντίων στα τοπικά πρωταθλήματα. Χωρίς να ξεχωρίζει κάποιο παιχνίδι από το πρόγραμμα τις 28ης αγνωστικής με τη Δόξα Δράμας να έχει ρεπό, όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)