ΒΟΛΟΣ – ΔΟΞΑ 2-1…Σε μεγαλύτερη ετοιμότητα ο Βόλος

0
2714

Φιλική νίκη με ανατροπή!
Η ΠΑΕ Βόλος επικράτησε 2-1 της Δόξας Δράμας στο φιλικό που έγινε το Σάββατο στη Νεάπολη.Οι Δραμινοί ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και μπόρεσαν να αιφνιδιάσουν στους γηπεδούχους.Το σκορ άνοιξε ο Ριζογιάννης στο 10΄ μετά από σέντρα του Ενγκουέμ.
Στο 35΄ ο Μάντζης έκανε το 1-1 μετά από ασταθή επέμβαση του Πίτκα, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Πέντα με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΒΟΛΟΣ: (Φεράντο): Καραγκιολίδης (61 Μπουργκάνης), Ντεντάκης (68 Τουλίκας), Πέντα (56 Δεμηρτζόγλου), Δημόπουλος (84’ Πίσπας) Γκαλιτσιος (46΄ Ρούσσος) Ενγκούεμ (56 Δορής), Μάντζης (56 Μεληκιώτης 63 Μπάλλας), Καμπαλέρο Ηλιόπουλος, (46 Φράγκος) Πίτου Γκαρσία (56’Κορέλλας), Ουνγιαλίδης (67 Καρρίκι)’
ΔΟΞΑ: Πίτκας (46’Μένκα), Ρουγκάλας (60’Κασμερίδης), Ζοάο Πάουλο (46 Ανδρέου) Πεταυράκης (46 Βιτλής) Σιώπης (60 Ρεβυθόπουλος), Μακρής (60 Παρασκευάς) Ριζογιάννης (46 Πατράλης), Μάρτινς (60 Νατσιόπουλος), Μαρκόπουλος (60 Κρητικός), Κρουθ (46 Μπαϊκαρά), Κουσκουνάς (60 Σαμπανίδης).
Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για τα αμυντικά λάθη και την κόπωση των ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας.
«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχει ξεκινήσει 18 μέρες νωρίτερα και είναι σαφώς πιο έτοιμη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε τον ανοιχτό χώρο και προϊόν αυτής της προσπάθειας ήταν το γκολ που πετύχαμε. Στην συνέχεια πληρώσαμε δύο ατομικά λάθη στις μοναδικές τελικές των αντιπάλων μας, απέναντι στις οκτώ δικές μας τελικές που δυστυχώς δεν βρήκαν στόχο.

Φιλικό με Πλατανιά σήμερα Δευτέρα
Σήμερα Δευτέρα κλείνουμε μια σειρά φιλικών και η κούραση είναι δεδομένη. Θα ξεκινήσουμε ένα πλάνο δύο εβδομάδων δουλειάς όπου στόχος μας θα είναι να δώσουμε ταχύτητα στην ομάδα. Στον αγώνα θα είναι ελεύθερη η είσοδος σε γυναίκες και παιδιά έως 18 χρονών. Θα ανοίξουν οι θύρες 1, 2 και 3 με γενική είσοδο στα 10 ευρώ».

Ψάχνουν ξένο παίκτη

Ναυάγησε η περίπτωση απόκτησης του Λεωνίδα Κυβελίδη για τη Δόξα Δράμας.
Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται για τη Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Λεωνίδα Κυβελίδη, όμως η συγκεκριμένη μεταγραφή οδηγήθηκε το Σάββατο (01/09) σε «ναυάγιο».
Η επιστροφή Κυβελίδη στη Δόξα εν τέλει δεν θα γίνει και έτσι οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους στην αγορά του εξωτερικού. Ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις και η όποια κίνηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τα μέσα του μήνα.

Ηλιάδης: «Πολύ χαρούμενος που επιστρέφω »

Πώς σχολίασε την επιστροφή του στη Δόξα Δράμας ο 22χρονος τερματοφύλακας, Μιχάλης Ηλιάδης.
Στην ομάδα που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα επέστρεψε έπειτα από επτά χρόνια ο Μιχάλης Ηλιάδης. Ο 22χρονος ανακοινώθηκε από τη Δόξα Δράμας την Παρασκευή (31/08) και όπως σχολίασε: «Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, τη Δόξα Δράμας».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον νεαρό που αποκτήθηκε από τη Σαλερνιτάνα:
«Η ΠΑΕ Δόξα ανακοινώνει την προσθήκη του Μιχάλη Ηλιάδη που υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Ο 22χρονος (29/5/96) τερματοφύλακας ξεκίνησε από τους νέους της ομάδας μας και αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Π., Ηρακλή και Σαλερνιτάνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!