ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υγρός στίβος Δράμα 1986

Το τμήμα Υγρού Στίβου δημιουργήθηκε  το 2013  πριν από 5 χρόνια, με την βοήθεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Χάντμπωλ του ΔΡΑΜΑ 1986, από δύο θαυμάσια κορίτσια την Θεμέλογλου Διαμαντούλα (Μαντώ) και την Λάσκαρη Μαγδαληνή(Λίνα).

Μέσα στα 5 χρόνια πλαισίωσαν άλλοι δύο προπονητές το τμήμα ο Παπαδόπουλος Σάββας και ο Τσιαβτάρης Μιχάλης.

Το τμήμα χωρίζετε σε τμήμα εκμάθησης κολύμβησης, Προαγωνιστικό, Masters(ενήλικοι αθλητές) και καλλιτεχνική(Συγχρονισμένη) Κολύμβηση.

Το 2013 ξεκινήσαμε με 30 παιδάκια  και 4 ενήλικες και πλέον αριθμούμε περίπου 200 ενεργά παιδάκια και 70 ενεργούς ενήλικους αθλητές.

Το σύνθημα μας είναι “Πάντα με αγάπη και χαμόγελο προς το παιδί και τον αθλητισμό”. Αυτό φαίνεται φυσικά μέσα από την δουλειά των προπονητών μας οι οποίοι μεταδίδουν στα παιδιά αξίες όπως συνεργασία , ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση.

Σε συνεργασία με τους προπονητές μας τα παιδιά μαθαίνουν να βάζουν στόχους μέσα από την καθημερινή τους προσπάθεια, να αγαπήσουν πρώτα το νερό, τον χώρο και το άθλημα, τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Το 2016 ξεκίνησε η αγωνιστική μας πορεία για το τμήμα της Κολύμβησης και για το τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Στο τμήμα της Κολύμβησης  όπου προπονούν ο Τσιαβτάρης Μιχάλης και ο Παπαδόπουλος Σάββας ήδη έχουμε διακρίσεις με μετάλλια στην Προαγωνιστική η οποία αριθμεί 12 αθλητές, οι 5 έχουν κατακτήσει από 2 έως 3 μετάλλια ο καθένας, σε κάθε αγώνα όλοι οι αθλητές μας καταρρίπτουν τα προσωπικά τους ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι η αναλογία και η δυναμική είναι  καλή. Τμήμα Αγωνιστικής θα έχουμε τα επόμενα 1 με 2 χρόνια όταν τα παιδιά έρθουν στην ανάλογη ηλικία.

Στο τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης όπου προπονεί η Θεμέλογλου Μαντώ, να διευκρινίσω ότι είμαστε το 1ο σωματείο σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το οποίο καλλιεργεί το Ολυμπιακό άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Το 2016 είχαμε την 1η μας συμμετοχή με τις μικρές μας αθλήτριες σε αγώνες Ορίων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ 2016 στις αγωνιστικές Τετράδες. Φέτος η κορύφωση των συμμετοχών μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ 2018 με 3 σόλο, 1 ντουέτο και 1 ομαδικό.

Το Σάββατο 9/6/18 είχαμε την Επίδειξη Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας. Μία πανδαισία χρωμάτων, μουσικής, χορογραφιών, χαμόγελων, και φυσικά κεντημένων μαγιό. Οι αθλήτριες μας- αρχάριο, προχωρημένο, αγωνιστικό τμήμα-παρουσίασαν  τις χορογραφίες τους μπροστά σε κοινό και καταχειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια τους αυτή. Ένα κοριτσάκι που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα αυτό θα πρέπει να έχει βασικά στοιχεία επίπλευσης, βασικές γνώσεις κολύμβηση και βασική ευλυγισία.

Το 2018 ξεκίνησε για το τμήμα των Masters (ενηλίκων) η αγωνιστική του δράση με την συμμετοχή ενός αθλητή μας σε αγώνα πρόκρισης στην Αθήνα τον Μάρτιο με την κατάκτηση 2ης θέσης στα 200μ. Ελεύθερο. Αυτή την στιγμή ετοιμάζονται άλλοι πέντε ενήλικοι αθλητές μας για αγώνες. Να επισημάνουμε ότι το τμήμα των ενηλίκων εκτός από αγωνιστική δράση έχει χαρακτήρα ευεξίας, υγείας, άσκησης και αθλητισμού, διατήρηση αυτονομίας και αποκατάστασης για όλες τις ηλικίες.

Όλα αυτά έχουν αναπτυχθεί με πολύ δουλειά, υπομονή, και αγάπη από όλους και χωρίς διαφήμιση. Ο κόσμος μας μαθαίνει από στόμα σε στόμα, αυτό σημαίνει ότι η δουλειά μας είναι καλή, προχωράμε και φυσικά μεγαλώνουμε σε όγκο και σε εμπειρίες.

Να ενημερώσουμε ότι το γραφείο μας  βρίσκεται στο Γήπεδο Κραχτίδη στον 2ο όροφο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε  πληροφορία είναι: 6944160881. Η σελίδα μας στο facebook είναι: ΔΡΑΜΑ 1986 Τμήμα Υγρού Στίβου. Έφορος Τμήματος  Υγρού Στίβου ΔΡΑΜΑ 1986 κα Βίκυ Δάλλα

Τεγξίζογλου Ν.

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)