ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτος όμιλος: Δύο ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ

Ο πρώτος όμιλος απαρτίζεται από τις Ρωσία, Ουρουγουάη, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία. Στην προκειμένη περίπτωση τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά, διότι έχουμε ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση.

Το προβάδισμα της πρώτης θέσης το έχει η Ουρουγουάη για να την ακολουθήσει στη φάση των «16» η οικοδέσποινα Ρωσία. Οι δύο αυτές ομάδες είναι πολύ πιο δυνατές από την Αίγυπτο και φυσικά την Σαουδική Αραβία. Αρχικά η Ουρουγουάη διαθέτει το πιο πλήρης ρόστερ του ομίλου με τους Καβάνι-Σουάρεζ να είναι τα αστέρια της. Από την άλλη η Ρωσία δεν έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ αλλά έχει την έδρα και τον Τζαγκόεφ που αποτελεί απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των Ρώσων. Τέλος, η Αίγυπτος εναποθέτει πολλές ελπίδες της στον Σαλάχ που είναι μακράν ο καλύτερός της παίκτης, ενώ η Σαουδική Αραβία μπορεί να μη διαθέτει ποιότητα και να φλερτάρει ήδη με την τέταρτη θέση αλλά θα βασιστεί πολύ στον Αλ-Τζασίμ.

Eπιτέλους παιχνίδια για στοίχημα, μετά από πολύ καιρό με σουηδικά φινλανδικά και αλλά σκανδιναβικά πρωταθλήματα ήρθε η ώρα που ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος  περίμενε με ανυπομονησία. Τώρα για την επιλογή μας στην ενδιαφέρουσα αλλά πάντα απρόβλεπτη πρεμιέρα θα πάμε στο γκολ-γκολ. Είναι δύσκολη η επιλογή μας αλλά οι γκέλες στην αρχή των μεγάλων διοργανώσεων είναι πάντα ιδιάζουσα. Ίσως έχουμε και νίκη των ρώσων,  αλλά θέλουμε να δεχτούν ένα τέρμα που δεν μοιάζει και τόσο δύσκολο. Η τιμή είναι 2,50+ ακόμα και ίσως πέσει με την έναρξη του παιχνιδιού. Γκολ-γκολ/ 2,50

 vapsbet

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)