ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχονται οι 5οι ορεινοί αγώνες «Trail Kyrgia» την Κυριακή 24 Ιουνίου

Οι 5οι ορεινοί αγώνες Κυργίων Δράμας‎ «Trail Kyrgia», θα διεξαχθούν απο τον Περι.Φι.Συ (Περιβαλλοντικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Δήμου  Δοξάτου) την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Ο αγώνας δρόμου και ποδηλάτου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πανέμορφο δασάκι των Κυργίων Δράμας, μια περιοχή με μικρές αυξομειώσεις ανηφόρας & κατηφόρας αλλά και σε πολλά σημεία με μονοπάτια που ξεκουράζουν τον αθλητή χωρίς μεγάλες ή και καθόλου κλίσεις (εύκολος ορεινός αγώνας).

Ο αγώνας αυτός εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει και το στοιχείο της σύσφιξης σχέσεων και της γνωριμίας μεταξύ των δρομέων και των οικογενειών τους, αφού προβλέπει κατασκηνωτικό χώρο με ότι θα έχει ανάγκη για μια με δύο μέρες ένας κατασκηνωτής, καθώς και πολλές δράσεις για παιδιά όπως τοξοβολία, τοίχο αναρρίχησης κ.α. όπου οι οικογένειες των αθλητών θα μπορούν να απασχοληθούν όσο θα διαρκέσει ο αγώνας.

Όλοι οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να γνωρίζου ότι είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι σίγουροι για την φυσική τους κατάσταση.

Επίσης οφείλουν να είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας και δρόμου.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – TRAIL KYRGIA 2018

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

09:45 ΜΤΒ 2,5χιλ παιδιών (έως έτος 2005)

10:15  ΜΤΒ 21χιλ (3 γύρους)

10:15 ΜΤΒ «Διασκέδαση – Fun» 6.5χιλ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

18:00 Αγώνας δρόμου 1,2χιλ παιδιών(έως έτος 2005) .

18:30 Αγώνας δρόμου 11,5χιλ

18:30 Αγώνας δρόμου «Διασκέδαση – Fun» 5,5χιλ (ένας γύρος)

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές για  το κόστος συμμετοχής :

Για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου κατά  την αίτηση σας στην γραμματεία του αγώνα   θα πρέπει να καταβάλετε το παρακάτω  ποσό που σας αναλογεί .

Κατηγορίες  «Διασκέδαση – Fun» 8€/ Συμμετοχή

Κατηγορίες ΜΤΒ & Αγώνας δρόμου   10€/ Συμμετοχή

Κατηγορίες  ΜΤΒ & Αγώνας δρόμου Παιδιών Δωρεάν

Τι πρέπει να γνωρίζουν ακόμη οι ενδιαφερόμενοι

Ενστάσεις

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του από τον αγώνα. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων είναι τελική.

Τροποποίηση κανονισμών

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.

Απονομές
Οι απονομές για κάθε κατηγορία θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο της γραμματείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Κανονισμοί Αγώνα
Ισχύουν οι κανόνες ασφάλειας της ΕΟΠ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:
1, Να κάνουν χρήση κράνους κλειστού τύπου καθώς και όλου του εξοπλισμού ασφαλείας (θώρακας, επιγονατίδες), καθώς και η χρήση αριθμού του κάθε αναβάτη, είναι υποχρεωτική και στις προπονήσεις.
2, Ποδηλάτης με ελλείψεις στον εξοπλισμό του με συνέπεια να μην καλύπτεται η στοιχειώδης ασφάλεια του, δεν θα λάβει εκκίνηση.
3, Να φέρουν το νούμερο που θα τους δώσει η γραμματεία στο τιμόνι του ποδηλάτου τους.
4, Να ενημερώσουν την γραμματεία σε περίπτωση εγκατάλειψης τους.

Επιμέλεια: Bαγγέλης Ψωμάς

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)