Διάφορα

Για τέταρτη θητεία πρόεδρος ο δραμινός Αναστάσιος Δραγουδάκης

Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 

Για τέταρτη θητεία αναδείχθηκε πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  ο Αστυν. Υποδ/ντης  , της Δ.Α Δράμας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ Αναστάσιος Δραγουδάκης ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συμμετέχουν και δυο ακόμη αξιωματικοί που προέρχονται από την Δράμα.( ο Γεν. Γραμματέας  Αστυν. Β΄ Παπαθεμελής  Άγγελος, του  Τ.Τ. Δράμας και ο Ταμίας,  Ανθ/μος  Ντεληγιάννης Πέτρος, της Ο.Ε.Π.Τ.Α  Δράμας).

Όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο κος Αναστάσιος Δραγουδάκης «Για πρώτη φορά η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που εκπροσωπεί περίπου 400 αξιωματικούς εκλέγει για πρώτη φορά 10 αντιπροσώπους στο πανελλήνιο όργανο  την ΠΟΑΞΙΑ, κάτι που την καθιστά τρίτη δύναμη πανελλαδικά και πρώτη περιφερειακή ένωση της ΠΟΑΞΙΑ. Η Ένωση αντιμετωπίζει σοβαρά θεσμικά θέματα τα οποία έχει κατηγοριοποιήσει σε κάθε Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας ΑΜΘ. Στην Δράμα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ασχολήθηκε εκτεταμένα και το πρόβλημα της παλαιότητας και της συντήρησης των περιπολικών όπως και την μεταφορά της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας στον χώρο της 1ης Ιουλίου. Ταυτόχρονα έχει σε προτεραιότητα θέματα προσωπικού και επάνδρωσης των υπηρεσιών, την σωστή διενέργεια των ελέγχων στο Τελωνείο Εξοχής ειδικά ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και την λειτουργία του Προαναχωρησιακού Κέντρου Παρανεστίου για το οποίο μεριμνούν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας…”

Σημειώνεται ότι μετά   από  πρόσκληση του Αστυνομικού Υποδ/ντη ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιου, Β΄ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας και πρώτου σε αριθμό ψήφων κατά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 02,03&04 Ιουνίου 2018, στην Κομοτηνή συνήλθαν τα νέο-εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με αποκλειστικό αντικείμενο της συνεδρίασης, την κατανομή θέσεων και αξιωμάτων στο Δ.Σ. αυτής για την χρονική περίοδο 2018-2021, κατά  τα προβλεπόμενα στα σχετικά άρθρα του Καταστατικού της.

Μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες (άρθρο 13 Καταστατικού ΕΑ.ΑΜΘ) και αφού τέθηκαν οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα, ακολούθησε ψηφοφορία και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο-Προεδρείο της Ένωσης, υπό την ακόλουθη σύνθεση-κατανομή Αξιωμάτων:

Πρόεδρος:  Αστυν. Υποδ/ντης  ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, της Δ.Α Δράμας

Α΄ Αντιπρόεδρος:  Αστυν. Υποδ/ντης  ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ  Πέτρος, του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Β΄ Αντιπρόεδρος: Αστυν.Α΄  ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Βασίλειος του Τ.Α Καβάλας

Γ΄ Αντιπρόεδρος Αστυν. Υποδ/ντης  ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ Σπυρίδων, της Δ.Α Αλεξ/πολης

Γεν. Γραμματέας:  Αστυν. Β΄  ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ  Άγγελος, του  Τ.Τ. Δράμας

Αναπλ.Γενικός Γραμματέας Αστυν.Β΄  ΖΟΥΠΗ Κορίνα-Αικατερίνη, της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.

Εκτελεστικός Γραμματέας Αστυν.Β΄  ΤΣΙΑΜΗΣ Νικόλαος, του Τ.Α Ξάνθης

Οργανωτικός Γραμματέας:  Υπαστ.Β΄ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος, της Δ.Α Ξάνθης

Ταμίας:   Ανθ/μος  ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος, της Ο.Ε.Π.Τ.Α  Δράμας

Περαιτέρω δυνάμει του άρθρου 16 του Καταστατικού ανατίθενται με απόφαση του Προέδρου  Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιου, οι ακόλουθες αρμοδιότητες:

α. Α/Υ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος, αναπληρωτής Προέδρου και υπεύθυνος παρακολούθησης θεμάτων Αστυνομικών Σχολών (Κομοτηνής και Διδυμοτείχου)

β. Α/Υ  ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ Σπυρίδων, υπεύθυνος παρακολούθησης  θεμάτων  Έβρου

γ. Α/Α΄ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Βασίλειος, υπεύθυνος παρακολούθησης θεμάτων Καβάλας

δ. Α/Β΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, υπεύθυνος παρακολούθησης θεμάτων Δράμας και υπεύθυνος εκδόσεων εφημερίδας ΕΑ.ΑΜΘ

ε. Α/Β΄ ΤΣΙΑΜΗΣ Νικόλαος, υπεύθυνος παρακολούθησης θεμάτων Ξάνθης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ΕΑ.ΑΜΘ

στ. Α/Β΄ ΖΟΥΠΗ Κορίνα – Αικατερίνη, Αναπληρωτής – βοηθός Γενικού Γραμματέα, υπεύθυνη παρακολούθησης θεμάτων Ροδόπης και υπεύθυνη συντονιστής της Γραμματείας Γυναικών ΕΑ.ΑΜΘ

ζ. Υ/Β΄ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος, υπεύθυνος εκδηλώσεων ΕΑ.ΑΜΘ και υπεύθυνος συντονιστής θεμάτων Αξιωματικών Τ.Ε.Μ.Α [Ν.Δ. 649/1970]

η. Ανθ/μος ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος, υπεύθυνος συντονιστής Γραμματείας Ανθ/μων & Αξιωματικών του Ν.3686/2008  και Υπεύθυνος  Ιστοσελίδας  ΕΑ.ΑΜΘ.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)