Διάφορα

Θερμό διήμερο γεμάτο γκάζι και πάλι στην Προσοτσάνη

Τερματίζει στα Κοκκινόγεια το MotOFFtour 2018 

Από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2018 με εκκίνηση από στις Σέρρες και τερματισμό στα Κοκκινόγεια Δράμας θα πραγματοποιηθεί  στα βουνά της Μακεδονίας & της Θράκης  το MotOFFtour 2018 το οποίο διοργανώνεται από την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (MOT.O.E), και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και με δεδομένες τις εξ αναβολής συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Βιτάλη που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Ιουνίου στα Κοκκινόγεια, ο Δήμος Προσοτσάνης αναμένει ακόμη ένα ακόμη πολύ σημαντικό διήμερο από πλευράς επισκεψιμότητας στην περιοχή, με φίλους της μοτοσυκλέτας τουλάχιστον από τους γύρω νομούς, όπως αναφέρει μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο Αντιδήμαρχος Προσοτσάνης Μιχάλης Ηλιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μεγάλες συναυλίες στην όμορφη λίμνη Κοκκινογείων, στην Προσοτσάνη της Δράμας, θα πραγματοποιηθούν από την ΜΟΤΟΕ την Παρασκευή 15/6 (μουσική συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου) και 16/6 (η συναυλία της Ελένης Βιτάλη)

Για τους φίλους της μοτοσυκλέτας είναι μία ακόμη αφορμή για επίσκεψη στην περιοχή και για τον Δήμο Προσοτσάνης μία ακόμη ευκαιρία (πέραν των άλλων) για την ανάδειξη της μοναδικότητας του φυσικού κάλους που διαθέτει. Μέσα απο την διοργάνωση θα δοθεί η ευκαιρία στους μοτοσυκλετιστές να γνωρίσουν το δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ), τον καταρράκτη Λειβαδίτη, το Σπήλαιο (Μααρά), τις πηγές του ποταμού Αγγίτη κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερες απο τις μισές συμμετοχές στην διοργάνωση θα προέρχονται από το εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι το MotOFFtour 2018 γίνεται με  την υποστήριξη του ΕΟΤ η διοργάνωση που θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες του είδους της παγκοσμίως θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου στους ορεινούς όγκους της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η «MotOFFtour 2018» διοργανώνεται από τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (MOT.O.E) και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), με ανάθεση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλετισμού, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Mototour of Nations» στην Ήπειρο το 2017.Η εκκίνηση θα γίνει  στις Σέρρες, και ο τερματισμός όπως προαναφέρθηκε θα γίνει στα Κοκκινόγεια Δράμας ενώ η συνολική διαδρομή εκτείνεται σε περίπου 550 χλμ., εκ των οποίων το 70% είναι στο χώμα.

Στόχος των διοργανωτών είναι να γνωρίσουν στους συμμετέχοντες, στο εξειδικευμένο κοινό του μηχανοκίνητου τουρισμού αλλά και σε όσους ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα των Ομοσπονδιών (114 κράτη μέλη), άγνωστες περιοχές της Ελλάδας με απαράμιλλο φυσικό κάλλος και υψηλό ιστορικό ενδιαφέρον, όπως είναι το αρχαίο θέατρο και το Μουσείο των Φιλίππων το Λαογραφικό Μουσείο Σταυρούπολης, το δάσος Ελατιάς (Καρά Ντερέ), τον καταρράκτη Λειβαδίτη, το Σπήλαιο (Μααρά), τις πηγές του ποταμού Αγγίτη κ.ά.

Tο  MotOFFtour 2018 διοργανώνεται από την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (MOT.O.E),  και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία της Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε).

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)