Διάφορα

Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας: Συμμετοχή στην εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας στις 08-6-2018 και Ω/19.00’ συμμετείχε με το διασωστικό της όχημα και πλήρωμα τριών ατόμων με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχο Δαδούδη Κωνσταντίνο και τον Επιπυραγό Στούπα Δανιήλ, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα:

«ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ».

Στην επίδειξη πήρε μέρος το Περιφερειακό Τμήμα TRENTO του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού με το τμήμα εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών, με διασωστικά σκυλιά που έφερε μαζί του.

Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις μεταξύ των επαγγελματιών διασωστών – πυροσβεστών και των εθελοντών διασωστών, τόσο του Περιφερειακού τμήματος Δράμας του Ε.Ε.Σ. όσο και του περιφερειακού τμήματος TRENTO του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

Αναλύθηκαν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι εθελοντές, και επιβεβαιώθηκε  για άλλη μια φορά η άριστη συνεργασία  μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντικών Ομάδων.

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)