Διάφορα

Ολοκληρώθηκε ο δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός ελέγχος σε όλα τα παιδιά δημοτικού στο Δήμο Δοξάτου σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δοξάτου και της συνεργασίας που ξεκίνησε ο Δήμος μας το τελευταίο διάστημα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής του Οργανισμού βρέθηκε στο Δήμο μας από τις 29 Μαΐου έως και τις 5 Ιουνίου 2018.  Ο προληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας και υπό την αιγίδα του Δήμου Δοξάτου, επισκέφθηκε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του δήμου μας υλοποιώντας δωρεάν προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους σε 463 μαθητές και μαθήτριες.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτριος Δαλακάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τους εθελοντές οδοντιάτρους, μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δράμας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας καθώς και τους διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των σχολείων που συνεργάστηκαν με τα  στελέχη μας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δοξάτου για την πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης. Τα υγιή παιδικά χαμόγελα θα ανοίξουν σύντομα διάπλατα με την εγκαινίαση των νέων παιδικών χαρών των οποίων οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει».

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)