Διάφορα

Αφέθηκαν ελεύθερα τα δυο αδέρφια που εμπλέκονται στην υπόθεση του Βασίλη Μελενικλή

Θα παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο για την υπόθεση του 37χρονου

Aφέθηκαν ελεύθεροι το μεσημέρι της Παρασκευής, τα δύο αδέρφια που, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ομολόγησαν ότι έθαψαν τον 37χρονο Βασίλη Μελενικλή στην αυλή του σπιτιού τους στην Αλιστράτη, όπως ελεύθερη αφέθηκε και η μητέρα τους.

Οι τρείς μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Δράμας ενώπιον του Εισαγγελέα  με κατηγορίες που αφορούν ξεχωριστή υπόθεση κατοχής  ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικά για την υπόθεση του 37χρονου από την Προσοτσάνη που βρέθηκε θαμμένος στην αυλή του σπιτιού τους δεν διατάχθηκε προφυλάκιση, ενώ για την ίδια υπόθεση  θα παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο μετά τον σχηματισμό δικογραφίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι όπως προκύπτει από το πόρισμα  του ιατροδικαστή Νικόλαου Κιφνίδη,  για τον θάνατο του 37χρονου δεν υπήρξαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα μάλιστα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι,  αφαίρεσαν από τον 37χρονο τα χρήματά που μετέφερε και τον έθαψαν σε λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους. Με βάση αυτές τις πράξεις όπως λέγεται, δεν αποκλείεται να σχηματισθεί και η δικογραφία εναντίον τους, για την υπόθεση που σχετίζεται με τον 37χρονο.

Η εξαφάνιση του 37χρονου και ο εντοπισμός του

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Βασίλης Mελενικλής είχε εξαφανιστεί από την Προσοτσάνη στις 3 Απριλίου έχοντας λάβει, όπως προέκυψε από τις πληροφορίες,  το ποσό των 2000 ευρώ από την γιαγιά του, για εγχείρηση που έπρεπε να γίνει στο χέρι του στην Θεσσαλονίκη. Το σώμα του 37χρονου εντοπίστηκε τελικά θαμμένο στην Αλιστράτη και στην αυλή του σπιτιού των κατηγορουμένων,  μετά και την εμπλοκή της γνωστής δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη  και των συνεργατών της στην υπόθεση της έρευνας εξαφάνισης.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης λέγεται ότι είχαν ήδη φθάσει στον εντοπισμό του σπιτιού των δυο αδελφιών στην Αλιστράτη που προέβησαν στην ομολογία των πράξεων που προαναφέρθηκαν μετά από τις συστηματικές ερωτήσεις των αστυνομικών οργάνων.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)