Διάφορα

Το Σάββατο ανοίγει τις πύλες της στη Δράμα η 4η Θρακο – Μακεδονική SINERGIA

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τη Θρακο-Μακεδονική «SYNERGIA».

Μια  αγροτοδιατροφική έκθεση προώθησης τοπικών προϊόντων, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας, στις 9 Ιουνίου 2018 από τις 8:00 μέχρι τις 21:00, στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Δράμας Στην 4η SYNERGIA συμμετέχει ο εμπορικός, παραγωγικός και επιχειρηματικός κόσμος της περιφέρειάς ΑΜΘ προβάλλοντας τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Στην 4η SINERGIA συμμετέχουν μεταξύ άλλων, 120 εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένα εκθεσιακά περίπτερα, για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών. Εξέχουσες προσωπικότητες του γαστρονομικού και καλλιτεχνικού χώρου. Περισσότεροι από 200 παραγωγοί και φορείς της μεταποίησης και του τουρισμού, 50 μάγειρες και 42 ζαχαροπλάστες από όλη την Μακεδονία και τη Θράκη.

Το Σάββατο στις 8 το πρωί θα γίνει η έναρξη λειτουργίας των Εκθεσιακών Περιπτέρων
στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου και στον ‘’Κήπο του Γλυπτών’’ της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Στις 11 -11.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και εγκαινίων και θα ακολουθήσουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις μέχρι και τις 21.00 το βράδυ

Στόχος της Θρακο – Μακεδονικήs SYNERGIA, είναι η συνάντηση και η συνέργεια , η κοινή στόχευση των παραγωγών του διατροφικού τομέα, των μεταποιημένων προϊόντων, καθώς και του τομέα των υπηρεσιών (ξενοδοχεία, εστίαση, αναψυχή) να καταναλώνουν τοπικά προϊόντα και να κάνουν χρήση τοπικών υπηρεσιών, ώστε να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.  Επίσης η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, των εξαίρετων τοπικών προϊόντων, αγροτικών – κτηνοτροφικών και μεταποιημένων (κυρίως τροφίμων και ποτών) με σκοπό την ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)