Διάφορα

Πυρκαγιά χθες Τετάρτη σε αγροτική έκταση στην περιοχή μεταξύ Φτελιάς και Μικροχωρίου

Κατασβέστηκε έγκαιρα από την ΠΥ Δράμας

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης, σε αγροτική έκταση μεταξύ Μικροχωρίου και Φτελιάς σε χώρο με άγρια βλάστηση και καλαμιές. Το συμβάν έγινε αντιληπτό στις 2.20 περίπου το μεσημέρι και ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας.

Στο σημείο της Πυρκαγιάς έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα με το ανάλογο προσωπικό και πολύ γρήγορα έθεσαν υπό έλεγχο και  κατάσβεσαν την φωτιά. Οι φλόγες εξαιτίας του δυνατού αέρα που έπνεε στην περιοχή κατά την στιγμή του συμβάντος προς στιγμή φάνηκε να απειλούν επιχείρηση οικοδομικών υλικών που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση. Ευτυχώς αυτό τελικά δεν συνέβη χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Δράμας. Έρευνα για τα αίτια του περιστατικού διεξάγεται από το αρμόδιο τμήμα της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Ψωμάς

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)