Διάφορα

«Μάγεψε» η χορωδία της Ε.Κ.Δ. στη συναυλία με τίτλο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης

Η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 τραγούδησε στην μεγαλειώδη πολιτιστική και ιστορική μουσική εκδήλωση στο Βασιλικό Θέατρο με τίτλο “Ποτέ Ξανά”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:30 και ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Πολιτείας Πολιτισμού. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης, στη Γενοκτονία των Ποντίων και στη Γενοκτονία των Αρμενίων. Η χορωδία της Ε.Κ.Δ.-Σ.Α.Φ υπό την μουσική επιμέλεια και καθοδήγηση του χοράρχη & μουσικοδιδάσκαλου κ. Λευτέρη Καλλινικίδη πλαισίωσε το μουσικό πρόγραμμα της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Μαζί τους ήταν η Χρήστος Χαλκιάς με τη συνοδεία λαούτου, κλαρίνου, κρουστών και πλήκτρων, ενώ συμμετείχε και χορευτικός σύλλογος. Στο μουσικό Πρόγραμμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο καταξιωμένος μουσικός Κάρεν Γκεβορκιάν. Στο μουσικό πρόγραμμα της Γενοκτονίας των Ποντίων τραγούδησαν ο Γιώργος Ιωαννίδης, η Πέλα Νικολαίδου, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Στάθης Νικολαίδης. Την εκδήλωση πλαισίωσαν ολιγόλεπτες εισηγήσεις από τους κκ Κ. Γκιουλέκα (Βουλευτής ΝΔ-Α’ Θεσσαλονίκη), Η. Κοντοζαμάνη (Προιστάμενος Εφετών Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης), Πέπη Ανσουριάν (Δικηγόρος-Πρόεδρος Πολιτείας Πολιτισμού), Χ. Αηδονόπουλο (Αντιπεριφερειάρχης ΠΚΜ) και Γιώτα Ιωακειμίδου (Φιλόλογος-Καθηγήτρια ΠΑΜΑΚ).

 

 

 

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)