Διάφορα

«ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» ΔΡΑΜΑΣ : Επίκαιρη όσο ποτέ η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο ΟΗΕ πριν από χρόνια καθιέρωσε την 5η ΙΟΥΝΙΟΥ ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας για την ανθρωπότητα.

Προφανώς γιατί έτσι η Ανθρωπότητα αναγνώρισε με τον πλέον επίσημο τρόπο το άμεσο πλέον πρόβλημα επιβίωσης του πλανήτη Γη που αποτελεί το κοινό μας σπίτι.

Γιατί έτσι τεράστια προβλήματα οικολογικής καταστροφής έρχονται κάθε τόσο στην επικαιρότητα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται και πιέζουν Κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς για αναστροφή της καταστροφικής πορείας, για λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος.

Δυστυχώς και όπως συχνά συμβαίνει στη ζωή, η πορεία αυτή δεν είναι πάντα ευθύγραμμη, έχει και πισωγυρίσματα. Όπως συνέβη τελευταία, που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ν. Τράμπ με μια εγκληματική για το περιβάλλον και τον πλανήτη απόφασή του απέσυρε τη χώρα του από τη Διεθνή Συμφωνία για την Κλιματική Αλλαγή.

Στη Δράμα έζησε και έδρασε ο επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Οικολογικής Κίνησης συντοπίτης μας Κυριάκος Δοματζόγλου, πρωτοπόρος του οικολογικού κινήματος, το έργο του οποίου συνεχίζουν άξιοι συμπολίτες μας. Η Ο. Κ. Δράμας έχει διακριθεί ως μια από τις πλέον δραστήριες Οικολογικές Κινήσεις της χώρας μας, των Βαλκανίων, αλλά και της Ευρώπης.

Η Ν.Ε. Δράμας του Κινήματος Αλλαγής διαβεβαιώνει τους Δραμινούς συμπολίτες μας ότι συνεπής στις οικολογικές ευαισθησίες και αρχές των μελών του κινήματος και σε συνεργασία με τις οικολογικές οργανώσεις και κινήματα θα πρωτοστατεί πάντοτε σε δράσεις και πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Για τον Τομέα Περιβάλλοντος

Πάττυ Κωνσταντινίδου

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)