ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Α.Σ. «Καθαρή Άμυνα» Δράμας: Εξαιρετική παρουσία στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών

Συμμετοχή στο 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών είχαν οι αθλητές του Α.Σ. Καθαρή Άμυνα Δράμας. Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο τουρνουά που έγινε στις Σέρρες υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και στο οποίο πήραν μέρος περίπου 800 αθλητές από 90 συλλόγους του αθλήματος προερχόμενοι συνολικά από 20 χώρες.

Στο πρωτάθλημα οι αθλητές διαγωνίστηκαν σε σκιαμαχία, αυτοάμυνα, μάχες ημιεπαφής, πλήρους επαφής, χαμηλών λακτισμάτων, Κ1, μικτής μάχης και μάχης κλειδωμάτων και υποταγής.

Συνολικός απολογισμός για την ομάδα της Δράμας ήταν ένα χρυσό και δύο αργυρά μετάλλια στην ημιεπαφή. Χρυσό για τον Βασίλη Τικταπανίδη ο οποίος κέρδισε καθαρά τις δύο μάχες που έδωσε και αργυρά για τους Τίμο Λαζαρίδη με τρεις νίκες σε τέσσερις μάχες και Δημήτρη Τικταπανίδη με δύο νίκες σε τρεις μάχες.

Επιβράβευση για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται  στο σύλλογο της «Καθαρής Άμυνας Δράμας»  καθώς οι αθλητές της μονομάχησαν με ημιεπαγγελματίες  του Κick Βoxing και του Kung Fu και του ρεαλιστικού Wing Chun και αναμφισβήτητα αξίζουν τα θερμότατα συγχαρητήρια.

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)