Διάφορα

Έρχεται το «Hydrama Tour» στις 2 και 3 Ιουνίου στο Νευροκόπι

Ο Α.Σ «1000 Δέντρα», το Podilatorama Bike Store κι ο Δήμος Νευροκοπίου διοργανώνουν διήμερο ποδηλατικό αγώνα με την ονομασία «Hydrama Tour» στις 2-3 Ιουνίου 2018.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ομαδικής Χρονομέτρησης για την κατηγορία Elite για συνολική απόσταση 38,4 χλμ. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 συνολικά αθλητές. Στον Διασυλλογικό Elite αγώνα οι αθλητές μπορούν να ανήκουν στις κατηγορίες Αντρών ή Εφήβων κι επιτρέπεται η δημιουργία μεικτών ομάδων από αθλητές διαφορετικών σωματείων με κοινή όμως εμφάνιση. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να τερματίσουν οι 3 από τους 4 αθλητές για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή κάθε ομάδας. Κι οι τέσσερις αθλητές θα μοιραστούν τον ίδιο χρόνο τερματισμού ο οποίος θα προσμετρηθεί στην συνολική κατάταξη του διημέρου.
Η διαδρομή, με εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Νευροκοπίου, είναι μήκους 12,8 χλμ και θα πραγματοποιηθούν συνολικά 3 πλήρεις στροφές. Οι ομάδες θα ξεκινούν με διαφορά 2 λεπτών από την προηγούμενη. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων και για να αποφευχθεί συνωστισμός στην διαδρομή του αγώνα, οι ομάδες θα χωριστούν σε τρία γκρουπ τα οποία μεταξύ τους θα έχουν διάλλειμα 20 λεπτών για να αποσυμφορηθεί η διαδρομή. Οι αναλυτικές ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν λίγες ημέρες πριν τον αγώνα στο site του αγώνα.
Στις 14:00 την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης 12,8 χλμ για τις κατηγορίας Masters και Open.
Η διαδρομή θα είναι η ακόλουθη: Εκκίνηση Κεντρική πλατεία Κάτω Νευροκοπίου – οδός Αγίου Δημητρίου – αριστερά στην οδό Βενιζέλου – δεξιά στην οδό Ιερού Λόχου – αριστερά στην επαρχιακή οδό Κ. Βροντού – Νευροκοπίου ως την 1η διασταύρωση Δασωτού – αναστροφή και επιστροφή προς Κ. Νευροκόπι – δεξιά στην ΕΟ 57 – αριστερά στην οδό Πλαστήρα- κεντρική πλατεία.

Την Κυριακή 4 Ιουνίου κι ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας αντοχής 106 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία οικισμού Βώλακα. Εκκίνηση Πλατεία οικισμού Βώλακα – έξοδος προς Άγιο Γεώργιο – ΕΟ 57 Δράμα-Κ. Νευροκοπίου – δεξιά προς Γρανίτη – διασταύρωση Οχυρού – αριστερά προς Οχυρό – εκκίνηση loop 2x Οχυρό – επαρχιακή οδό Οχυρού-Κ.Βροντούς – δεξιά στην επαρχιακή οδό Κ. Βροντούς-Κ. Νευροκοπίου ως το Κ.Νευροκόπι – ΕΟ 57 – οδός Πλαστήρα ευθεία προς οδό Λαμπριανίδου. Μετά τη δεύτερη στροφή αριστερά στην Λαμπριανίδου – ΕΟ Κ.Νευροκοπίου-Εξοχής – δεξιά στη διασταύρωση Χρυσοκέφαλου – Χρυσοκέφαλος – Λευκόγεια – δεξιά προς Φράγμα Λευκογείων – ευθεία προς επαρχιακή οδό Κ. Νευροκοπίου-Ποταμών – αριστερά προς Λιβαδάκι – Αχλαδιά – Παγονέρι – Μικροκλεισούρα – δεξιά προς επαρχιακή οδό Βώλακα-Μικροκλεισούρας – αριστερά προς Βώλακα – πλατεία Βώλακα τερματισμός.
Η εκκίνηση του αγώνα θα είναι χωριστή για τις κατηγορίες Elite και Open/Masters.

Στους αγώνες δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση, άνδρες και γυναίκες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εμπειρία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου και να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών που αφορά την προστασίας της ασφάλειας των αθλητών.

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
3. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
4. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

Στον αγώνα «Ομαδικής Χρονομέτρησης» θα γίνει βράβευση των τριών πρώτων ομάδων για την κατηγορία Elite.
Στον αγώνα “Ατομικής Χρονομέτρησης” θα γίνουν απονομές ξεχωριστά για τις κατηγορίες Open και Master ανά ηλικιακή κατηγορία.

Στον αγώνα αντοχής θα γίνουν ξεχωριστές βραβεύσεις των 3 πρώτων αθλητών για κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες

• Elite Εφήβων
• Elite Αντρών
• Διασυλλογικό Masters

• Open Εφήβων, μέχρι 18 ετών.
• Open 18 – 29 ετών
• Open 30 – 39 ετών
• Open 40 – 49 ετών
• Open 50+
• Γυναικών

Τέλος, για την κατηγορία Elite θα γίνει βράβευση των τριών αθλητών με την καλύτερη συνολική κατάταξη διημέρου. Ο αθλητής με τον μικρότερο συνδυασμένο χρόνο των δύο αγωνιστικών ημερών θα ανακηρυχθεί νικητής του «Hydrama Tour». Οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας Elite θα λάβουν κύπελλο καθώς και χρηματικά έπαθλα όπως παρακάτω:
1ος : 200 ευρώ
2ος : 100 ευρώ
3ος : 50 ευρώ
Για την αποφυγή καθυστερήσεων οι αιτήσεις συμμετοχής και για τις δύο ημέρες θα υποβάλλονται μέχρι και τις 28/5/2018.
Το παράβολο για τις κατηγορίες Master / Open είναι 12 ευρώ για τη συμμετοχή σε μία αγωνιστική ημέρα και 20 ευρώ και για τις δύο.

Επιμέλεια: Bαγγέλης Ψωμάς

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)