Διάφορα

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τον Δήμο Δράμας στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού

Δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μέσων ψυχαγωγίας παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού της Δράμας από τον Δήμο Δράμας και την Ονειρούπολη. Τα χρήματα για την αγορά του εξοπλισμού συγκεντρώθηκαν από την δράση «Το δάσος των ευχών” που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της Ονειρούπολης.

Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού, περιελάμβανε μία τηλεόραση, ένα Home cinema, ένα φορητό ηχοσύστημα και ένα ασύρματο τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας.

Φωτογραφία 1:  Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου Δράμας στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού

Η παράδοση της δωρεάς στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας περιφέρειας ΑΜ-Θ κο Σωτήρη Σωτηριάδη, έγινε από τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ κο Γιώργο Ψαρρά. Εκ μέρους του Παραρτήματος στην συνάντηση παραβρέθηκαν η κα Δέσποινα Τσολερίδου Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΚΚΠΑΜ, η κα Βασιλική Παπακωνσταντίνου αναπλρώτρια Α’ Αντιπροέδρου και η κα Ελευθερία Παναγιωτίδου ψυχολόγος, αναπληρώτρια Διευθύντρια του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας.

O κος Σωτήρης Σωτηριάδης σημείωσε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει με έμπρακτο τρόπο την στήριξη της τις δομές κοινωνικής πρόνοιας. Εμείς πάντως στις δομές της Δράμας είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε πετύχει έναν στόχο που είχαμε θέσει από το 2015, να έχουμε πλέον περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό είτε μέσω επικουρικού προσωπικού είτε μέσα από μετατάξεις, είτε μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δράμας που όπως είπε βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δράμας κος Χριστόδουλος Μαμσάκος είπε ότι «Είναι υποχρέωση της Αυτοδιοίκησης να στηρίζει και να βοηθά τέτοιες δομές. Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να δώσουμε βαρύτητα στις δομές κοινωνικού χαρακτήρα. Μέσα από τον θεσμό της Ονειρούπολης δημιουργήσαμε μηχανισμούς για την στήριξη και την ενίσχυση αυτών των δομών. Η στήριξη αυτών των κοινωνικών δομών δείχνει και το αληθινό πρόσωπο μίας κοινωνίας. Μέσα από το Δάσος των Ευχών της Ονειρούπολης δώσαμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας και γενικότερα στους επισκέπτες να προσφέρουν χρήματα με τα οποία σήμερα ενισχύουμε της δομές του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας. Πάντα ο Δήμος Δράμας θα βρίσκεται δίπλα στο Παράρτημα Προστασίας Παιδού Δράμας”.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)