Διάφορα

Επανεξελέγη στη ΝΟΔΕ ο Αθαν. Ανδρούτσος

Ποιοί αναδείχτηκαν από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Δράμα

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες  της Νέας Δημοκρατίας, με τα γνωστά προβλήματα παραιτήσεων στον Δήμο Δοξάτου, στα οποία αναφέρθηκαν την Δευτέρα τα ΧΡΟΝΙΚΑ. 

Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων προκύπτει ότι  επανεξελέγη στην προεδρία της ΝΟΔΕ Δράμας ο κος Αθανάσιος Ανδρούτσος λαμβάνοντας κατά την ψηφοφορία που έγινε την Κυριακή 13 Μαίου για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργάνων  της ΝΔ, 877 ψήφους στο σύνολο των πέντε Δήμων και συγκεντρώνοντας ποσοστό 71,48% . Ο κος Κώστας Πετρίδης που ήταν επίσης υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Δράμας έλαβε συνολικά 350 ψήφους συγκεντρώνοντας ποσοστό 28,52%.

Φωτογραφία 1: O Αθανάσιος Ανδρούτσος  επανεξελέγη  πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Στην ΝΟΔΕ Δράμας εκλέγονται ώς μέλη οι εξής: Άλκης Σαρίδης με 452 ψήφους, Δημήτρης Κωνσταντινίδης με 438 ψήφους, Παντελής Κωνσταντινίδης με 434 ψήφους, Νικόλαος Τσαύλος με 411 ψήφους, Αριστόβουλος Ακογιούνογλου με 255 ψήφους ενώ με την ποσόστωση του 30% εξελέγησαν και οι τρείς υποψήφιες γυναίκες δηλαδή: H Δέσποινα Ευαγγέλογλου, η Νικολέτα Εμμανουηλίδου και η Χριστιάνα Γεωργιάδου.

Εκπρόσωποι για το συνέδριο της ΝΔ αναδείχτηκαν απο τις εκλογές της Κυριακής οι εξής 8 υποψήφιοι: Παναγιώτης Μάγγαλος με 359 ψήφους, ο Νικόλαος Τσαύλος με 294 ψήφους, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με 256 ψήφους, ο Ευάγγελος Ματζαλάρδας με 230 ψήφους, ο Αριστόβουλος Ακογιούνογλου με 194 ψήφους, ο Περικλής Κωφίδης με 146 ψήφους. ενώ με την ποσόστωση εξελέγησαν και οι δυο υποψήφιες γυναίκες, η Σαββατούλα Παπαδοπούλου και η Σωτηρία Κυπραίου.

Σε ότι αφορά την  ΔΗΜΤΟ Δράμας εκλέγεται πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Αμανατίδης με 484 ψήφους, έναντι του κ. Γεωργιάδη Αλέξανδρου ο οποίος συγκέντρωσε 336 ψήφους.

Μέλη της ΔΗΜΤΟ Δράμας εξελέγησαν ο Πασχάλης Αγγέλου Σταυράκης με 281 ψήφους, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονιάδης με 268 ψήφους, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με 220 ψήφους, ο Περικλής Κωφίδης με 219 ψήφους, ο Ιωάννης Μπαντής με 176 ψήφους ενώ εξελέγησαν και οι τρείς υποψήφιες γυναίκες του ψηφοδελτίου Μαρία Βουγιουκλή, Γεωργία Δελαπόρτα και Μαρία Παυλίδου.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι και μέλη των ΔΗΜΤΟ (που τελικά συμμετείχαν στην διαδικασία) στους Δήμους Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Δοξάτου εξελέγησαν στο σύνολό τους.

Στην ΔΗΜΤΟ Προσοτσάνης εκλέχτηκε πρόεδρος η Παρασκευή Παπαστεργίου συγκεντρώνοντας 103 ψήφους έναντι του Ιωάννη Πελέχρα που συγκέντρωσε 33 ψήφους. Μέλη της ΔΗΜΤΟ Προσοτσάνης εκλέχτηκαν, ο Θεόφιλος Γιαννούλης, Νικόλαος Νικολάκης, Βασίλειος Ντόκος, Θεοφάνης Παπαστεργίου, Μάρκος Σταυρίδης, Ιωάννης Τόσκας, Γεώργιος Χατζηγεωργίου και  Γεώργιος Ψωμάς ενώ εκλέχτηκαν και οι τρείς υποψήφιες γυναίκες, δηλαδή  η Αναστασία  Αθανασιάδου, η Ελένη Γεωργιεφένδη και η Αναστασία Δομζαρίδου.

Αφού επικυρωθούν τα αποτελέσματα από τα κεντρικά του κόμματος της ΝΔ, στην συνέχεια τα νέα όργανα θα συνέλθουν με πρωτοβουλία των προέδρων τους προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)