Διάφορα

Παραδόθηκε χθες η ανακαινισμένη αίθουσα εκγύμνασης στο Δημοτικό Στάδιο

Προς χρήση πολιτών και αθλητικών συλλόγων

Παραδόθηκε χθες Δευτέρα σε χρήση η ανακαινισμένη αίθουσα εκγύμνασης του Δημοτικού Σταδίου Δράμας που εξοπλίστηκε με σύγχρονα μηχανήματα άθλησης και θα είναι στην διάθεση των αθλητικών συλλόγων που γυμνάζονται στο Δημοτικό Στάδιο αλλά και των πολιτών.

Την αίθουσα παρουσίασε χθες ο Δήμαρχος Δράμας κος Χριστόδουλος Μαμσάκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ιωάννη Καψιμάλη.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο έργο ο Δήμαρχος Δράμας επεσήμανε:”Θέλω όλοι οι πολίτες της Δράμας να γνωρίζουν ότι δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στον αθλητισμό. Στο Δημοτικό Στάδιο αναδεικνύουμε έναν χώρο άθλησης όπου έχουμε τοποθετήσει σειρά μηχανημάτων εκγύμνασης, δίνοντας την δυνατότητα στους πολίτες και στους αθλητές να αθληθούν σε ένα χώρο κατάλληλα προετοιμασμένο ώστε να τους παρέχει ότι χρειάζονται για  να αθληθούν. Επίσης οι αθλητές να έχουν τις υποδομές για να μπορούν να κάνουν στην συνέχεια πρωταθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού που με συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσαν το συγκεκριμένο έργο το οποίο ήταν απαίτηση πολλών χρόνων για τους συνδημότες μας και το οποίο κάνει πράξη ο Δήμος Δράμας”.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Δράμας αναφερόμενος και σε άλλα προβλήματα του Δημοτικού Σταδίου Δράμας είπε ότι ο Δήμος έχει τα κονδύλια να ρίξει τις παλιές κερκίδες ωστόσο η ανακατασκευή τους είναι ένα έργο που αγγίζει το 1 εκ ευρώ με αποτέλεσμα να χρειάζεται για την υλοποίηση του και η συνδρομή της πολιτείας καθώς ο Δήμος Δράμας δεν μπορεί από μόνος του να αναλάβει ένα τέτοιο έργο. Ο Δήμαρχος Δράμας τόνισε ότι είναι πεπεισμένος ότι η απαιτούμενη στήριξη της πολιτείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα υπάρξει ώστε τελικά το έργο της ανακατασκευής των κερκίδων να υλοποιηθεί.

Για το ίδιο θέμα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Ιωάννης Kαψιμάλης επεσήμανε: «Σήμερα εγκαινιάζουμε την ανακαινισμένη αίθουσα του γυμναστηρίου, στην οποία έχουμε τοποθετήσει όργανα γυμναστικής τα οποία είναι σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές άθλησης. Στην αίθουσα έχει γίνει αντικατάσταση του δαπέδου και τοποθετήθηκε καινούργιο. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί 7 όργανα εκγύμνασης από τα οποία τα δυο έχουν επισκευαστεί. Στον χώρο τοποθετήθηκαν γυψοσανίδες και άλλαξε ο ηλεκτροφωτισμός .

Φωτογραφία 3: Aπό αριστερά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννης Καψιμάλης και δεξιά ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος στον ανακαινισμένο χώρο άθλησης του Δημοτικού Σταδίου Δράμας

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 20.000 ευρώ. Ήταν ένα χρόνιο αίτημα, των αθλητών και των συλλόγων που γυμνάζονται στο Δημοτικό Στάδιο. Παράλληλα να πούμε ότι έχουμε προχωρήσει σε αίτημα προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την αντικατάσταση όλου του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου. Περιμένουμε την έγκριση της χρηματοδότησης ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση και αυτού του έργου που αγγίζει σε κόστος τις 400.000 ευρώ”.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)