Διάφορα

Σεμινάριο καθηγητών Γαλλικής στην Δράμα στις 21 Μαίου

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα γίνει στο 1ο ΓΕΛ Δράμας στην αίθουσα βιβλιοθήκης

Σεμινάριο καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας στο πλαίσιο της Δράσης 2 «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών – Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ) και Προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικής στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (ΠΕΑΠ)» που υλοποιείται από το Ι.Ε.Π. (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής)  θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Μαίου.

Πιο συγκεκριμένα η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας Ευφημία Μαυρομμάτη θα πραγματοποιήσει  επιμορφωτικό σεμινάριο την Δευτέρα, 21-5-2018  στο 1ο ΓΕΛ Δράμας (αίθουσα βιβλιοθήκης) από τις 08:30 μέχρι τις 14:30 με  θέμα:

«Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στα Νέα Προγράμματα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών –Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών των Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ)»

Εισηγήτρια θα είναι η κα Μαυρομμάτη Ευφημία, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ05 Γαλλικής γλώσσας.

Η επιμόρφωση οργανώνεται κεντρικά από το ΙΕΠ και υποστηρίζεται από τους Σχολικούς Συμβούλους Ξένων Γλωσσών στις περιοχές ευθύνης τους. Το ΙΕΠ ως κεντρικός οργανωτής της επιμόρφωσης παρακολουθεί και ελέγχει την υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων.

Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί προκειμένου να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης της επιμόρφωσης από το ΙΕΠ, θα πρέπει ΠΡΙΝ την ημέρα της επιμόρφωσης να συμπληρώσουν απογραφικό δελτίο εισόδου  στην διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php ακολουθώντας τις οδηγίες.

Σύμφωνα με το ΙΕΠ η παρουσία όλων των εκπαιδευτικών θεωρείται απαραίτητη στο σεμινάριο και σύμφωνα με την υπουργική απόφαση(αρ. πρωτ 49878/ΓΔ4/26-03-2018 -ΑΔΑ: ΩΡ0Ζ4653ΠΣ-ΓΑΨ) οι Διευθυντές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, οφείλουν να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς Ξένων Γλωσσών, απαλλάσσοντάς τους από τα υπηρεσιακά καθήκοντά τους τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες που θα υλοποιηθεί η επιμόρφωση από τους Σχολικούς Συμβούλους στα Νέα Προγράμματα Σπουδών Ξένων Γλωσσών.

Οι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα USB για να πάρουν το εκπαιδευτικό υλικό.

Για το ίδιο θέμα  μπορούν οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς Γαλλικής ενυπόγραφα και να διευκολύνουν την παρακολούθηση

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)