Διάφορα

Μύριζε άνοιξη η παραδοσιακή βραδιά Φασολάδας στο 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων

Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Δράμας και φέτος έμεινε πιστό στην παράδοση και διοργάνωσε το Σάββατο 30/03/2018 και ώρα 8:00μ.μ. βραδιά με παραδοσιακή Προσκοπική φασολάδα , πολλά σαρακοστιανά και φυσικά τσίπουρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εστία του συστήματος στην οδό Μακεδονομάχων 53. Πρόκειται για μία παράδοση που τηρείται στην εστία του 3ου συστήματος δασοπροσκόπων για περισσότερα από 20 χρόνια εξήγησε στα ΧΡΟΝΙΚΑ η αρχηγός του 3ου Συστήματος δασοπροσκόπων Δράμας κα Μένη Λεμονή. Δεν ήταν μόνο τα μυστικό της προσκοπικής φασολάδας που έκανε αυτή την βραδιά ιδιαίτερη και αξιοπρόσεκτη. Ήταν και η διάθεση των προσκόπων και των φίλων του Προσκοπισμού να οργανώσουν και φέτος μια παραδοσιακή συνάντηση αφορμή για μία ακόμη ανοιξιάτικη συνάντηση των φίλων του Προσκοπισμού στο πλαίσιο της Σαρακοστής και των νηστειών του ΠΑΣΧΑ.

Έτσι παλιότεροι και νέοι πρόσκοποι συναντήθηκαν και πάλι έχοντας τόσα να πουν και να θυμηθούν από την συμμετοχή τους στον Προσκοπισμό αλλά και την βραδιά Φασολάδας που διοργανώνεται με πολύ επιτυχία εδώ και δυο τουλάχιστον δεκαετίες.

Στο πλαίσιο μάλιστα των δραστηριοτήτων του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Δράμας και παράλληλα με την παραδοσιακή βραδιά Φασολάδας οι μικροί πρόσκοποι του συστήματος είχαν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στην κατασκευή αυτοσχέδιας γέφυρας που κατασκεύασαν σε χώρο της εστίας του συστήματος…

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Ψωμάς

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)