ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ…1-3 Μεγάλη νίκη για την Γαία μέσα στις Σέρρες

0
2783

Ακόμα μία ομάδα που τα βρήκε… σκούρα με την ομάδα της Δράμας, και η Γαία να επικρατεί 1- 3 σετ.
Α.Ο.Σ. Άρτεμις-
Α.Σ.Γαία Δράμας 1 – 3
18 – 25
17 – 25
25 – 17
14 – 25
Η ομάδα του Χρήστου Κυριαζίδη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στο τρίποντο κάνοντας επιβλητική εμφάνιση, χώρο να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους.
Ο head coach Κ. Χρήστος Κυριαζίδης δήλωσε: Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μου και πραγματικά αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν ξέρω στη συνέχεια τι θα γίνει αλλά πιστεύω ότι είναι μια ομάδα στην οποία όλες τους είναι μαχήτριες και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Όσον αφορά το παιχνίδι σήμερα νομίζω πως ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Άρτεμις Σερρών. Παρουσιαστήκαμε σε όλους τους τομείς καλύτεροι, δουλέψαμε θεωρώ πάρα πολύ καλά στο μπλοκ- άμυνα, πήραμε πολύ δυνατούς πόντους που δίνουν τρομερή αυτοπεποίθηση στην ομάδα από δύσκολες άμυνες και φυσικά με την βοήθεια του κόσμου κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έχει πολύ καλά ατομικά στοιχεία, πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια ομαδικά σημεία που αυτό θα γίνει στην πορεία.
Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας μέσα στο γήπεδο. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα των Νεανίδων
Ο πρόεδρος του Α.Σ.Γαία Δράμας κ. Αθανάσιος Κάππας δήλωσε:«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και το προπονητικό τιμ για την εμφάνιση. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και τους γονείς για την στήριξη. Συνεχίζουμε δυνατά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας στις Κορασίδες, Νεανιδες και Γυναίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!