ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο “Λοκομοτίβα” του Πάνου Ιωαννίδη απο τον ΣΦΓΤ Δράμας

O Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο “Λοκομοτίβα” του Πάνου Ιωαννίδη από την φιλόλογο Βιολέτα Στυλιανίδου την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 20.00 στο καφέ Ανώι.
Η “Λοκομοτίβα” είναι ένα ταξίδι στις πόλεις, τους προσωπικούς ήρωες, στις αγαπημένες εποχές και συγγραφείς, ακόμα και στις ουτοπίες του ποιητή. Μια διαδρομή που συχνά περνάει μέσα από σκοτάδια, υποψία χάους και λαβυρίνθους, αλλά που τελικά καταλήγει στο φως και στην προοπτική που δίνουν ο έρωτας, τα βιβλία, οι ταινίες και περισσότερο οι αληθινοί άνθρωποι.
Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1978. Έχει κυκλοφορήσει το 2014 ηλεκτρονικά την ποιητική συλλογή «Ποιήματα της Στιγμής και άλλες Ουτοπικές Ιστορίες» ενώ το 2016 εκδόθηκε το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Τα Μωρά της Αθηνάς» (εκδ. Πηγή). Το διήγημά του «Η Γυναίκα από τη Ζυρίχη», διακρίθηκε στον πρώτο διαγωνισμό της Ελληνικής Λέσχης Συγ¬γραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας το 2013. Είναι διδάκτωρ οικονομικών επιστημών. Ζει στη Δράμα με τη σύντροφό του και τον γιο τους.
Από τις εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφορεί:Η ποιητική συλλογή «Λοκομοτίβα» (2017)

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)