ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διακρίσεις στο σχολικό πρωτάθλημα στη Ρυθμική Γυμναστική

Την περασμένη Δευτέρα  5 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα ‘’ Ι. Μελισσανίδης’’ στο Εθνικό γυμναστήριο της Μίκρας  διεξήχθη το 4ο Πανελλήνιο ΣΧΟΛΙΚΟ Πρωτάθλημα ΛΥΚΕΙΩΝ στη ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ σχολικού έτους 2017-18  υπό την αιγίδα  της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής  της Γενικής  Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.).

Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Β΄θμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης .

Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν στη μπάλα ,το στεφάνι, τις κορύνες και την κορδέλα.

Την 3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο πήρε η αθλήτριά μας και μαθήτρια του 3ου Γ.Ε.Λ.  Δράμας, Νάταλι Παναγιωτίδου.

Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά αλλά περισσότερο στην προπονήτριά της Ελένη Μακρή που υπέρβαλε για τα ανωτέρω αποτελέσματα.

Το μετάλλιο αυτό θα είναι χρυσό βραχιόλι στο χέρι της αθλήτριάς όπως αναφέρει η πρόεδρός του συλλόγου όπως και στις Παυλίδου Αναστασία και Σωτηρία Γκαργκάνα πού διαγωνίστηκαν στον ίδιο αγώνα τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι του συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής Δράμας εύχονται καλή επιτυχία στις αθλήτριά στους επόμενους αγώνες και καλή πρόοδο στο σχολείο τους.

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

dimosiografos
Απο την εφημερίδα Χρονικά της Δράμας ζητείται δημοσιογράφος για το αθλητικό τμήμα. Βιογραφικό στο email: xenia.arg@gmail.com
Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)