ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Βέροια ο αγώνας της Μικτής Παίδων Δράμας με αντίπαλο της αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηπείρου

Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 14:30 μμ

 Στους ‘’8’’ πέρασε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Δράμας και πλέον ο επόμενος αντίπαλος της θα είναι η ΕΠΣ Ηπείρου για την 3η φάση του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 14:30 μμ όπου οι κ.κ Γρηγοριάδης και Καρίπης θα δώσουν την δική τους μάχη για να προκριθεί η ομάδα στους τέσσερις της διοργάνωσης.

Την επόμενη μέρα Πέμπτη 15 Μαρτίου και ώρα 12:30 μμ θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του Νικοτσάρα ο αγώνας μεταξύ των ΕΠΣ Ξάνθης με αντίπαλο της ΕΠΣ Μακεδονίας για την ίδια διοργάνωση και πιθανών τον επόμενο αντίπαλο της δραμινής ομάδας.

Με βάση την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, η 3η φάση του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ανέδειξε τα εξής ζευγάρια.

ΕΠΣ Ηπείρου – ΕΠΣ Δράμας

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Μακεδονίας

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Αχαϊας

ΕΠΣ Ηρακλείου – ΕΠΣ Αθηνών

Σοφία Ιωάννου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

dimosiografos
Απο την εφημερίδα Χρονικά της Δράμας ζητείται δημοσιογράφος για το αθλητικό τμήμα. Βιογραφικό στο email: xenia.arg@gmail.com
Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)