ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα Τρίκαλα – Δόξα Δράμας…

Νίκος Κωστένογλου: « Πετύχαμε μεγάλη νίκη… Πάμε για την επόμενη στην έδρα μας με την Καλλιθέα».

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, μέσα σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλο και πετύχαμε γκολ με το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γουνδουλάκης. Στο δεύτερο ισορρόπησε ο αντίπαλος το παιχνίδι, είχε κατοχή, προσπαθήσαμε στην αντεπίθεση, αλλά ο αντίπαλος είχε υπεροχή και προσπάθησε αρκετά.

Ήμασταν καλά στημένοι αμυντικά, ενώ τα Τρίκαλα δημιούργησαν μία κλασική ευκαιρία στο 87’. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Καλλιθέα που μάχεται για την σωτηρία και είναι πιο δύσκολο από ό,τι σήμερα. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, ταπεινότητα και προσήλωση σε αυτό που κάνουμε. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για τη φάση που τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι, είπε: «Δεν το είδα, ήμουν μακριά. Συγχαρητήρια στην διαιτησία, είχε καλή συμπεριφορά η τετράδα».

Παντελής Ριζογιάννης, πρώην παίκτης του ΑΟ Τρίκαλα και νυν της Δόξας Δράμας, ανέφερε:

«Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Τα Τρίκαλα έχουν μία καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και καλό σύνολο. Τα συναισθήματα μου ήταν παράξενα μετά από τρία χρόνια που επέστρεψα σαν αντίπαλος, λίγο ανάμικτα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πέρασα ωραία χρόνια στα Τρίκαλα. Ήταν μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Κοιτάζουμε το ματς με την Καλλιθέα και θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά».

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)