Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας 20-02-2018

«Τίτλοι τέλους» για την Πειραιώς στο Καλαμπάκι

Παρελθόν αποτελεί πλέον η Τράπεζα Πειραιώς στο Καλαμπάκι καθώς την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου … έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» και ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος στην έδρα του Δήμου Δοξάτου. Παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν και τις διαμαρτυρίες που έγιναν, από το Δημοτικό Συμβούλιο Δοξάτου, από φορείς της περιοχής αλλά και από κατοίκους, δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει η απόφαση της κεντρικής διοίκησης της τράπεζας για κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Ξαναλειτούργησε το Φαλακρό

Ανοιχτό ήταν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού μετά το προσωρινό κλείσιμό του, και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος της χειμερινής περιόδου. Σχετική ενημέρωση έκανε, μέσω FB, o Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Α. Πατακάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Επιτέλους μετά από τις πιέσεις που ασκήθηκαν και την άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών μας το Χ.Κ Φαλακρού θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος της χιονοδρομικής περιόδου 2017-18. Σε πλήρη λειτουργία το βουνό μας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!».

Να σημειωθεί επίσης πως σχετικά με το Φαλακρό, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, δημοσιεύθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της ΠΑΜΘ η απόφαση για τον ορισμό Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής της σύμβασης Λειτουργίας του  Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για τη χιονοδρομική περίοδο 2017-2018,  Β΄Φάση», μετά και την κατακύρωση του αναδόχου για τη λειτουργία του κέντρου στη δεύτερη φετινή φάση λειτουργίας του.

3 χρόνια για υπεξαίρεση 50.000 ευρώ στο Δημοτικό Ωδείο

Ποινή φυλάκισης 3 χρόνων επέβαλε, την περασμένη εβδομάδα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Δράμας, σε υπάλληλο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, που πριν λίγα χρόνια αν και είχε υψηλόβαθμη θέση στον οργανισμό, κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση εν υπηρεσία, 50.000 ευρώ. Η υπάλληλος αναμένεται να ασκήσει έφεση ενώ από πλευράς Δήμου Δράμας αναμένονται οι επόμενες κινήσεις.

Να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη κατά παντός υπεύθυνου είχε ζητήσει να ασκήσουν οι δικαστικές αρχές, ο τότε πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Δημήτρης Καραμπατζάκης, το πρώτο διάστημα που ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση, όταν μετά από οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, μέσα σε λίγους μήνες διαπιστώθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ότι έλειπαν χρήματα και υπήρχε έλλειμα στο ταμείο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

της Ρίας Κυριακίδου

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)