Διάφορα

«Μήνυμα ενότητας στο χώρο της ΝΔ»

Εκδήλωση κοπής πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης Δράμας της Ν.Δ.

Δηλώσεις του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Δράμας της ΝΔ, κ. Λευτέρη Γεωργιάδη

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 11:30 πμ, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης, η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Δράμας της ΝΔ, παρουσία κομματικών στελεχών, εκπροσώπων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, μελών και φίλων της οργάνωσης.

Τιμώμενο πρόσωπο στη φετινή εκδήλωση δεν ήταν κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ή στέλεχος, αλλά «ο απλός και αγνός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας» όπως τόνισαν οι διοργανωτές.

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας της ΝΔ. κ. Αθανάσιος Ανδρούτσος, ο Βουλευτής Δράμας και Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο Υπεύθυνος Τομεάρχης της ΝΔ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Αντώνης Πασχάλης.  Επίσης, αναγνώστηκαν οι επιστολές-χαιρετισμοί που έστειλαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης. Τις επιστολές ανέγνωσαν τα μέλη του κόμματος, η κα Ιφιγένεια Τσομπανίδου και η κα Νικολέτα Εμμανουηλίδου.

Στην εκδήλωση, και πριν την κοπή της βασιλόπιτας, έγινε επίσης η παρουσίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ Δράμας.

Δηλώσεις του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δράμας της ΝΔ, κ. Λευτέρη Γεωργιάδη

Σε δηλώσεις του στα «Χρονικά» ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δράμας της ΝΔ, κ. Λευτέρης Γεωργιάδης τόνισε: «Πρώτα από όλα, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Όπως αναφέραμε και στην πρόσκλησή μας, στην  κοπή βασιλόπιτας για το 2018 της ΔΗΜΤΟ Δράμας, ως επίσημο «καλεσμένο και τιμώμενο πρόσωπο» είχαμε τον απλό νεοδημοκράτη, τη βάση του κόμματος. Η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας, πρέπει να πούμε ότι ήταν μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Δράμας, όπως έχουμε εξάλλου συνηθίσει τους δραμινούς τα τελευταία -περίπου- δύο χρόνια που είμαστε στην ηγεσία της τοπικής επιτροπής του κόμματος. Όλες μας οι εκδηλώσεις σημειώνουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην εκδήλωση, και η δική μου ομιλία, αλλά και οι ομιλίες-χαιρετισμοί που έγιναν, ήταν ενωτικές. Αυτό ήταν το κλίμα και αυτό ήταν το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε: Μήνυμα ενότητας στο χώρο της ΝΔ. Αυτό είναι το ζητούμενο για τη ΝΔ σε τοπικό επίπεδο. Αυτό υπηρετήσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δράμας της ΝΔ».

Απολογισμός δράσεων του 2017, προγραμματισμός 2018

Στην ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενώ προχώρησε σε ένα απολογισμό δράσεων του 2017 της ΔΗΜΤΟ και στον προγραμματισμό του 2018 για την οργάνωση. «Προγραμματίζουμε τον επόμενο μήνα να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜΤΟ, που στεγάζονται στη Στοά Παρασκευαϊδη. Ήδη έχουμε επικοινωνία με τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, και περιμένουμε τις τελικές και επίσημες απαντήσεις, προκειμένου να έρθει ένα προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ και να παραστεί στην τελετή των εγκαινίων. Πιο συγκεκριμένα, είμαστε σε ανοιχτή επαφή με την κα Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά περιμένουμε την οριστική της απάντηση. Αναφορικά με τον απολογισμό δράσεων του 2017, πρέπει να πούμε ότι στα καινούρια μας γραφεία είμαστε περίπου εδώ και ένα χρόνο. Σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τετάρτη -από τις 6 το απόγευμα- γίνονται ανοιχτές συγκεντρώσεις και συνελεύσεις στα γραφεία μας. Κάποιος φορές, έχουμε καλεσμένο κάποιο τοπικό στέλεχος του κόμματος, συζητάμε για τις εξελίξεις, ανταλλάσσουμε απόψεις και καταθέτουμε τις προτάσεις μας. Μάλιστα, κάποιες από τις προτάσεις μας, έχουν μεταφερθεί και στα κεντρικά του κόμματος, για περαιτέρω επεξεργασία».

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)