Διάφορα

Η Βούλα Πατουλίδου στη Δράμα

Επίσημη καλεσμένη στην κοπή πίτας του Π.Τ. Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Μέσα σε όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα, το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, σε οικογενειακό κέντρο της πόλης, εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας υπό τις ευλογίες της εκκλησίας. Στο κάλεσμα των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των εθελοντριών του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ, ανταποκρίθηκαν πολλοί δραμινοί καθώς και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκε, και ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης της Ελλάδας (χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. με εμπόδια στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992 που ήταν και το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στον στίβο μετά το 1912), νυν Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, και Τομεάρχης Προαγωγής του Εθελοντισμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , κα Βούλα Πατουλίδου.

Η Πρόεδρος του τοπικού Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού κ. Ν.  Παπαδοπούλου προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του τμήματος, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, για την παρουσία του, αλλά και όλους του φορείς της πόλης.
Από την πλευρά της, η κ. Β. Πατουλίδου, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στην Πρόεδρο και σε όλα τα στελέχη των Εθελοντών Σαμαρειτών και των Εθελοντριών Νοσηλευτριών, προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού και το έργο που μπορεί να προσφέρει.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Ερυθροσταυρίτισσα και Πρόεδρος των Εθελοντών Νοσηλευτικής Δράμας, κ. Άννα Σαραφοπούλου.

Να σημειωθεί επίσης πως το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απέδωσε τιμητικούς επαίνους, σε ανθρώπους που στήριξαν το έργο του. Πιο συγκεκριμένα, στον κ. Ξανθόπουλο Σάββα από τα Λευκόγεια Δράμας και τον κ. Αρκάδιο Γουρουφίδη.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)