Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Αναβάλλεται η επίσκεψη Τζανακόπουλου

Αναβάλλεται τελικώς η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου επίσκεψη στη Δράμα, του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η αναβολή της επίσκεψης έγινε γνωστή μέσα από δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Αναβάλλεται η επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, σ. Δημήτρη Τζανακόπουλου στη Δράμα στις 12/2/2018 λόγω των εξελίξεων με το μεγάλο σκάνδαλο της NOVARTIS».

3 δραμινοί μαθητές ανάμεσα στους 24 της ΠΑΜΘ που διακρίθηκαν από το EUROSCOLA

Συνολικά 24 μαθήτριες και μαθητές διακρίθηκαν, από τους 217 που συμμετείχαν από 35 σχολικές μονάδες, στο διαγωνισμό του EUROSCOLA. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε ημερίδα που θα γίνει στο Στρασβούργο στις 22 Μαρτίου του 2018. Ανάμεσα τους είναι και τρία παιδιά από τη Δράμα, η Παπαδοπούλου Ευτέρπη και ο Ζαχαράκης Ιωάννης, μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Δράμας, καθώς και η Ζαχπατζίδου Νίκη από το Γενικό Λύκειο Δοξάτου. Συγχαρητήρια και στους 3, συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους!

Και ο Δήμαρχος Δράμας στη συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας

Ο Δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, έδωσε το «παρών» στην προχθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας, στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, με βασικό θέμα τη συγχώνευση της με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου και τη δημιουργία, στη συνέχεια, Περιφερειακής Τράπεζας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)