Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Στη Δράμα ξανά ο Φούχτελ

Στη Δράμα βρίσκεται ξανά ο Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας, εντεταλμένος και για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς-Γιόαχιμ Φούχτελ.

Ο κ. Φούχτελ θα είναι ανάμεσα στους επικεφαλής που θα προεδρεύσουν στη σημερινή συνάντηση εργασίας της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα γίνει σε ξενοδοχείο της Δράμας.

Στο Μουσικό Σχολείο ο Δ. Ζερβουδάκης

Οι μαθητικές κοινότητες της Γ’ λυκείου του Μουσικού Σχολείου Δράμας διοργανώνουν μια μουσική βραδιά σε συνεργασία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, σήμερα Τετάρτη, στις 8.30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ο Δ. Κυριαζίδης

Ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, ήταν ανάμεσα στους «γαλάζιους» βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας για τη Μακεδονία και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Να υπενθυμίσουμε ότι ο δραμινός βουλευτής συμμετείχε και στο αντίστοιχο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωσή του, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ανέφερε: «Δεν δέχομαι και δεν θα ψηφίσω καμία «Άνω, Κάτω, Μέσα, Έξω, Μπρος, Πίσω ή οποιαδήποτε άλλη»  ονομασία των Σκοπίων, που θα περιέχει το όνομα «Μακεδονία», τιμώντας τις προγονικές παρακαταθήκες μου και την εντολή σας, την εντολή των Μακεδόνων, την εντολή των Ελλήνων όπου Γης, γιατί «Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)