Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Με τη νεολαία…

Με τη νεολαία διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής πολλά δραμινά «γαλάζια» στελέχη, με αφορμή τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Δράμα ο Τομεάρχης Εσωτερικών και Βουλευτής Αττικής Μάκης Βορίδης. Μαζί με τον πρώην υπουργό ήταν, σε νεανικό καφέ, ο Βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης αλλά και οι 4 περιφερειακοί σύμβουλοι Δράμας Χρήστος Λιθηρόπουλος (και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης), Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, Γεωργία Χειράκη και Κωνσταντίνος Κινατζίδης.

Χρόνια πολλά Χρήστο Αηδόνη!

«Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, φταίει η ζωή που είναι μικρή. 1963 – 2018. Μπορεί ο χρόνος να τρέχει χωρίς να μας δίνει κανένα περιθώριο επιλογής, όμως μας χαρίζει τόσες στιγμές, που το ταξίδι μαζί του είναι μοναδικό.  Ευχαριστώ για τις ευχές σας». Με αυτή τη φωτογραφία και αυτό το σχόλιο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, o πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής Δράμας ευχαρίστησε φίλες και φίλους για τις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά του. Χρόνια πολλά και από εμάς Χρήστο!

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)