Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Σε αστυνομία και πυροσβεστική ο Μ. Βορίδης

Την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας αλλά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τομεάρχης Εσωτερικών, Βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποίησε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου στη Δράμα.

Το «γαλάζιο» φλουρί στην ΟΝΝΕΔ Δράμας

Στο κομμάτι της ΟΝΝΕΔ Δράμας έπεσε το φλουρί της «γαλάζιας» βασιλόπιτας στην εκδήλωση που έγινε, παρουσία και του πρώην υπουργού, Μάκη Βορίδη, το βράδυ του Σαββάτου, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας. Το φλουρί έτυχε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και εκπρόσωπος της κομματικής νεολαίας, Λευτέρης Σαμαράς.

Ο Βορίδης στο Δήμαρχο Δράμας

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Δράμας, Χριστόδουλο Μαμσάκο και συζήτησαν τόσα για θέματα που αφορούν το Δήμο Δράμας όσο και για προβλήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τη δημόσια διοίκηση.

της Ρίας Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)