Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Έκτακτοι διαχειριστικοί έλεγχοι για τη ΔΕΚΠΟΤΑ

Σε έκτακτους διαχειριστικούς ελέγχους, για τις χρονιές από το 2011 μέχρι και το 2016, θα προχωρήσει η ΔΕΚΠΟΤΑ, σύμφωνα με απόφαση που πήρε το διοικητικό της συμβούλιο, σε πρόσφατη συνεδρίασή του. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, στις 24 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Γιώργος Ψαρράς, «η ΔΕΚΠΟΤΑ, το 2011 και το 2012 είχε ισολογισμούς, αλλά δεν είχε έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές. Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΚΠΟΤΑ, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο του 2011 και του 2012. Παράλληλα, επειδή η επιχείρηση από το 2013 μέχρι και το 2016 δεν είχε καταρτίσει ισολογισμούς και αντίστοιχα δεν τους είχε υποβάλλει, αποφασίστηκε να καταρτιστούν -σε πρώτη φάση, οι ισολογισμοί του 2013, 2014, 2015, και 2016, και σε δεύτερη φάση, να μπουν και για αυτές τις χρονιές ορκωτοί ελεγκτές, και μετέπειτα να κλείσει και η χρήση του 2017, που δεν θα μπορεί να κλείσει, σε διαφορετική περίπτωση», όπως τόνισε.

Νέα διοίκηση στο σύλλογο ««Αναγεννηθείσα Μακεδονία»

Στης 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής «Αναγεννηθείσα Μακεδονία».  Μετά από την πρώτη συνεδρίαση και τη συγκρότησή του σε σώμα, η σύνθεσή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:
Πρόεδρος: Τσιρακίδου Σοφία
Αντιπρόεδρος: Μαυρίδου Αναστασία
Γενική Γραμματέας: Δημαράκη Βασιλική
Ταμίας: Ζαγαλάκη Νατάσα
Μέλη -Υπεύθυνοι Τμημάτων Μουσικής : Συρόγλου Μαρία –Λαζόγλου Φωτεινή
Μέλη -Υπεύθυνοι Τμημάτων Χορού: Λαζόγλου Φωτεινή –Δημαράκη Βασιλική
Μέλος- Γενικών Καθηκόντων: Πέπελας Γιώργος
Εξελεγκτική Επιτροπή: Παπάζογλου Κωσταντίνος, Γεωργιάδης Γιώργος και
Δρανόβαλη Χριστοδουλίνα.
Να σημειωθεί ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι διετής.

της Ρίας Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)