Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Παράταση για το Ε11 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Παράταση μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2018 δόθηκε για την προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου Ε11, δηλαδή της γνωστοποίησης στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας.
Αυτό προβλέπει απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη σχετική εισήγηση της ομάδας διαχείρισης του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ αναφορικά με τον αριθμό των υποβληθέντων, μέχρι σήμερα, εντύπων Ε11, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία σχετικών υποβολών από το σύνολο των υπόχρεων.

Στα Πηγάδια η Χαρά Κεφαλίδου

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που έγιναν στα Πηγάδια του Δήμου Δοξάτου, καθώς πανηγύριζε ο Ιερός Ναός των Τριών Ιεραρχών του χωριού, βρέθηκε η Βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, παραμονή της γιορτής.

«Γιορτή των Γραμμάτων»

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών χθες, και παράλληλα «Γιορτή των Γραμμάτων» για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Στο πλαίσιο εορτασμού, μαθητές και εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκκλησιάστηκαν σε ιερούς ναούς της πόλης, όπως στον Ιερό Ναό των Αγίων 12 Αποστόλων Δράμας.

της Ρίας Κυριακίδου

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)