Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Άλλοι 58 για … POS

Δεκάδες νέες κατηγορίες επαγγελματιών, και πιο συγκεκριμένα 58, θα πρέπει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να εφοδιαστούν με POS προκειμένου να κάνουν συναλλαγές με κάρτες, καθώς λήγει η τρίμηνη διορία που έδινε η σχετική υπουργική απόφαση που εκδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για όσους ασχολούνται με ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων, ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμούς και επενδύσεις δαπέδων και τοίχων, υπηρεσίες μετακόμισης, καθαρισμό κτιρίων, επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων αλλά και μεσιτικά γραφεία ακινήτων ακόμη και γραφεία κηδειών.

Πρόγραμμα επισκέψεων ψυχιάτρου στα 3 Κέντρα Υγείας του Νομού Δράμας

Ανακοινώθηκε, από την Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Δράμας, το πρόγραμμα του ειδικού γιατρού, και συγκεκριμένα του ψυχιάτρου, για τις επισκέψεις στα 3 Κέντρα Υγεία του Νομού Δράμας. Στο πλαίσιο αυτό, στο Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου οι επισκέψεις θα γίνουν στις 7,14,21 και 28 Φεβρουαρίου (ημέρα Τετάρτη), στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και στο Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου, στις 5,12,19 και 26 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα).

«Ευτυχισμένα Παιδιά: Μύθος ή Πραγματικότητα;»

Ο ψυχίατρος και συγγραφέας, Ιάκωβος Μαρτίδης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» στη Χωριστή. Θέμα της εκδήλωσης και της ομιλίας που θα αναπτύξει ο κ. Μαρτίδης, είναι: «Ευτυχισμένα Παιδιά: Μύθος ή Πραγματικότητα;», μια ομιλία που βασίζεται και στο βιβλίο του «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά».

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)