Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Θα τα βρουν στα δικαστήρια;

Την πρόθεση του να προσφύγει στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «πόλη+ζωή» Μιχάλης Μλεκάνης, τα όσα κατήγγειλε για μισθοδοσίες προέδρων Νομικών Προσώπων.

Μάλιστα ο κ. Παναγιωτίδης, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος -κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης- για τα όσα έχουν εννοηθεί, και ζητούσε από τον κ. Μλεκάνη να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα και αποδείξεις, διαφορετικά να «πάρει πίσω τα όσα είπε και να ζητήσει συγγνώμη, γιατί θίγονται υπολήψεις, οικογένειες και επαγγελματικές δραστηριότητες».

Να υπενθυμίσουμε ότι η αναφορά και οι καταγγελίες είχαν γίνει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η μείζων αντιπολίτευση, στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, και στο οποίο γινόταν λόγος -μεταξύ άλλων- για «καταβολή διπλών αποδοχών σε Προέδρους Νομικών Προσώπων του Δήμου που είναι μισθοδοτούμενοι υπάλληλοι του Κράτους ή συνταξιούχοι του Δημοσίου».

Συγχαρητήρια στον Τάσο Πούλιο

Γενικός Γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο του Λ.Ε.Δ.Ε. («Λογαριασμός Ενισχύσεως Δικηγόρων Επαρχιών») αναδείχθηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, κ. Τάσος Πούλιος, στη σχετική εκλογική που έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Λ.Ε.Δ.Ε., προκειμένου να εκλεγούν τα όργανα Διοίκησης για το διάστημα 29/1/2018 ως και 31/12/2020.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε χθες, ο δραμινός νομικός, Τάσος Πούλιος, ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους Προέδρους Δικηγορικών Συλλόγων που με εμπιστεύθηκαν και με εξέλεξαν στο ΔΣ του ΛΕΔΕ κατά την εκλογική συνέλευση. Επίσης θεωρώ τιμή μου που οι εκλεγέντες στο ΔΣ κατά τη συγκρότηση αυτού σε σώμα, με εξέλεξαν στη θέση του Γεν. Γραμματέα. Με τη συνεργασία όλων ευελπιστώ οι συνάδελφοι της περιφέρειας να έχουν την επόμενη τριετία ένα θεσμικό, οργανωμένο και έτοιμο να δράσει σύμμαχο και συμπαραστάτη στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των ζητημάτων που μας ταλανίζουν».

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)