Διάφορα

«Να μην κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς στο Καλαμπάκι»

Ζητούν κάτοικοι και τοπικές αρχές της περιοχής Καλαμπακίου και του Δήμου Δοξάτου

Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Δοξάτου ενώ θα βγει και ψήφισμα διαμαρτυρίας

Την έντονη αντίδραση και διαφωνία των κατοίκων του Δήμου Δοξάτου, και ειδικά της περιοχής Καλαμπακίου και των όμορων χωριών, έχει προκαλέσει η πληροφορία πως θα κλείσει η Τράπεζα Πειραιώς στο Καλαμπάκι.

Οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα καθώς η λειτουργία του υποκαταστήματος στην περιοχή τους, τους εξυπηρετεί πάρα πολύ για τις συναλλαγές τους.

Διαφωνίες υπάρχουν και από την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και από τις τοπικές αρχές. Μάλιστα, στο πλαίσιο των αντιδράσεων και της διαμαρτυρίας, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 6μμ, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Καλαμπάκι.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση, η έκτακτη συνεδρίαση αφορά «1ο Θέμα: Λήψη απόφασης για τον κατεπείγοντα χαρακτήρα της συνεδρίασης της 29ης Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010. 2ο Θέμα: Ψήφισμα διαμαρτυρίας προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για τη διατήρηση του υποκαταστήματος στο Καλαμπάκι Δράμας».

Μάλιστα, στην πρόσκληση αναφέρεται επίσης ότι η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω της «αιφνίδιας απόφασης της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημα της στο Καλαμπάκι».

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)