Διάφορα

Κοπή πίτας και εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας

Πραγματοποίησαν την Τετάρτη τα Vitaplus Δράμας σε καφέ της πόλης

Μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα, τη βασιλόπιτα τους έκοψαν το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, τα Vitaplus Δράμας, ενώ γιόρτασαν παράλληλα, τα 30 χρόνια λειτουργίας τους στη Δράμα. Η εκδήλωση έγινε στο καφέ «KAKTUS», όπου τις πελάτισσες και τις φίλες των Vitaplus Δράμας υποδέχθηκαν ο Διευθυντής των  Vitaplus Δράμας κ. Άνθιμος Παπαδόπουλος και η κα Βάνα Αϊφαδατζή.

Φωτογραφία δεξιά: Ο Διευθυντής των  Vitaplus Δράμας κ. Άνθιμος Παπαδόπουλος και η κα Βάνα Αϊφαδατζή.

Μιλώντας στα «Χρονικά» ο Διευθυντής των Vitaplus Δράμας, κ. Άνθιμος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Σήμερα γιορτάζουμε τα 30 χρόνια λειτουργίας του Vitaplus και ταυτόχρονα, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας βρισκόμαστε σε ένα ολοκαίνουριο μαγαζί της Δράμας. Κόβουμε την πίτα μας, μαζί με τις φίλες και τους φίλους μας, να χαρούν και να γιορτάσουν μαζί μας, και εμείς να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά για την καινούρια χρονιά. Ταυτόχρονα, θα μοιράσουμε κάποια δωράκια σε όλους τους καλεσμένους μας, αλλά θα χαρίσουμε και 3 μεγάλα-δώρα έκπληξη σε ισάριθμους τυχερούς».

Σχετικά με την πορεία των Vitaplus Δράμας, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε: «Τα Vitaplus δραστηριοποιήθηκαν στη Δράμα εδώ και δεκαετίες. Ήταν από τα πρώτα κέντρα που έφεραν το αδυνάτισμα στην Ελλάδα με ένα νέο τρόπο, με ένα συνδυασμό διατροφής και μηχανημάτων. Έγινε δηλαδή μια πολύ καλή σύζευξη της διατροφικής λογικής, μαζί με τη λογική και τη χρήση της τεχνολογίας. Όλα αυτά τα χρόνια διαγράφουμε μια απίστευτη επιτυχία στον τομέα του αδυνατίσματος, που κάθε χρόνο ανανεώνεται και εμπλουτίζεται. Η επιστήμη προχωρά και εξελίσσεται και εμείς, ως Vitaplus, ακολουθούμε αυτήν την πορεία και όλα αυτά τα χρόνια είμαστε πρωτοπόροι, και προσπαθούμε για το καλύτερο, σε αυτό που λέγεται υπηρεσίες ομορφιάς, υπηρεσίες υγείας, ευεξίας και αδυνατίσματος. Γενικά, υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη σύγχρονη γυναίκα. Βεβαίως, πρέπει να τονίσουμε ότι γνωρίζουμε και αφουγκραζόμαστε τη δύσκολη εποχή που διανύουμε όλοι, καθώς και τις ανάγκες αλλά και τις  δυνατότητες των δραμινών πολιτών και των πελατών μας, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε προσαρμόσει την τιμολογιακή μας πολιτική, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένες στα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τους πελάτες μας και την ανταπόκριση και στήριξη που υπάρχει από αυτούς προς εμάς».

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)