Διάφορα

Έκοψε την πίτα του το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς

Τη βασιλόπιτα του έκοψε, στην πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας. Η κοπή της πίτας έγινε πριν την έναρξη της συνεδρίασης, στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου.

Φωτογραφία δεξιά: Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος έκοψε τη βασιλόπιτα έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. Κωνσταντίνο Μπαϊρακτάρη

Τις ευχές του, προς όλα τα μέλη του συμβουλίου αλλά και τους δραμινούς δημότες, για υγεία, ευτυχία, ευημερία και προκοπή, έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, ενώ αντίστοιχες ευχές έδωσε και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Ο κ. Μαμσάκος μάλιστα, ζήτησε επίσης, μεγαλύτερη σύνεση για το 2018 και τόνισε πως αυτό που επιζητούν οι πολίτες είναι ένας γόνιμος διάλογος, για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Φωτογραφία δεξιά: Το φλουρί, από πλευράς παρατάξεων, έτυχε η «πόλη+ζωή» και ο επικεφαλής της Μιχάλης Μλεκάνης

Στη συνέχεια, τις ευχές τους έδωσαν και οι επικεφαλής και οι εκπρόσωποι των αντιπολιτευτικών παρατάξεων, οι κ.κ. Μιχάλης Μλεκάκης, Ανδρέας Χαραλαμπίδης, Στέργιος Ηλιόπουλος, Αλέξανδρος Τσιαμπούσης και Γιάννης Στεφανίδης.

Φωτογραφία δεξιά: Ο Λευτέρης Χρυσοχοΐδης ήταν ο τυχερός που έτυχε το φλουρί των δημοτικών συμβούλων

Το φλουρί έτυχαν, από πλευράς παρατάξεων η «πόλη+ζωή», ενώ από πλευράς δημοτικών συμβούλων ο κ. Λευτέρης Χρυσοχοΐδης.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)