Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Σε … γνώριμα μέρη

Σε … γνώριμα μέρη βρέθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Κώστας Ευμοιρίδης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος Δράμας, καθώς πήγε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας.  Ήταν η πρώτη συνεδρίαση της νέας χρονιάς και στην έναρξής της, έγινε η κοπή βασιλόπιτας του συμβουλίου.

Στη φωτογραφία, ο Κώστας Ευμοιρίδης, μαζί με το γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπλούχο, και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Τάσο Χατζηγιάννη.

«Συνάντηση» στην πίτα των Εφέδρων

Ο φακός της «σανίδας» απαθανάτισε, στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δράμας, τρεις φίλους … από τα παλιά… Το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λιθηρόπουλο, το ε.α. Στρατηγό αλλά και πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜΘ Κώστα Καραβά και το μέλος του Συνδέσμου, Παναγιώτη Ματάκο.

Συλλυπητήρια

Τα θερμά τους συλλυπητήρια, εξέφρασαν προς την Αντιδήμαρχο Δράμας Ζωή Καρυοφυλλίδου, για την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του σώματος.

Θερμά συλλυπητήρια προς την κα Καρυοφυλλίδου και από την εφημερίδα μας.

της Ρίας Κυριακίδου

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)