Διάφορα

Εκδήλωση κοπής πίτας

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ. Δράμας

Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα και στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δράμας, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φίλων και μελών του Συνδέσμου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, έγινε η κοπή της πίτας, με την ευλογία της εκκλησίας, ενώ στη συνέχεια απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα στον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Δράμας, κ. Χρήστο Κουκουβέτσιο, για την «αγαστή και

εποικοδομητική συνεργασία», όπως επισημάνθηκε. Επίσης, δόθηκαν αναμνηστικές βεβαιώσεις στους Εφέδρους Αξιωματικούς για τη συμμετοχή τους στις παρελάσεις των Εθνικών Επετείων. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επίσημους καλεσμένους, και ομιλίες μελών της διοίκησης, για τις δράσεις του συνδέσμου και τους στόχους της νέας χρονιάς. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μικρή δεξίωση.

Μιλώντας στα «Χρονικά» ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δράμας, κ. Γεώργιος Ιντζές, δήλωσε για τηνεκδήλωση: «Όπως γίνεται κάθε χρόνο στην αρχή της νέας χρονιάς, έτσι και φέτος κόβουμε τη βασιλόπιτα του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Δράμας. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί για εμάς ένα κομβικό σημείο και μια κορυφαία συνάντηση καθώς, στο πλαίσιό της, γίνεται ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε. Παράλληλα, γίνεται και ο προγραμματισμός των δράσεων για τη νέα χρονιά βάζοντας και νέους στόχους, ακούγοντας τις προτάσεις των μελών μας, και καταθέτοντας τις σκέψεις του διοικητικού συμβουλίου. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά».

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)