Διάφορα

Στη Δράμα ο Βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης

Διήμερη περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο πρώην υπουργός στις 2 και 3 Φεβρουαρίου

Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Δράμας της ΝΔ

Διήμερη περιοδεία στο Νομό Δράμας θα πραγματοποιήσει, στις 2 και 3  Φεβρουαρίου, ο Τομεάρχης Εσωτερικών, βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, ο κ. Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά και κομματικά στελέχη, ενώ θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Δράμας.

Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Δράμας θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, στην αίθουσα του Επιμελητήριου Δράμας. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας κ. Αθανάσιος Ανδρούτσος, ενώ σύντομες ομιλίες θα αναπτύξουν ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κ. Δημήτρης Κυριαζίδης καθώς και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, Βουλευτής Κιλκίς, και πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Γεωργαντάς. Μετά την ομιλία του κ. Βορίδη, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους καλεσμένους, τους  φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

 Δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Δράμας της ΝΔ, κ. Αθανάσιου Ανδρούτσου

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μάκη Βορίδη στη Δράμα και τη διοργάνωση της εκδήλωσης της κοπής βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Δράμας της ΝΔ, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας κ. Αθανάσιος Ανδρούτσος δήλωσε στα «Χρονικά» τα εξής: ««Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, προετοιμάζουμε την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Δράμας της ΝΔ, και όπως έχει καθιερωθεί βρίσκεται πάντα κάποιο κεντρικό στέλεχος του κόμματος. Φέτος, θα έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας, ο πρώην υπουργός, ο κ. Μάκης Βορίδης. Ο Βουλευτής Αττικής κ. Βορίδης είναι και ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Βορίδης θα έρθει στη Δράμα από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ. Έχουμε προγραμματίσει κάποιο δείπνο και στη συνέχεια, με δική μου πρωτοβουλία, ζήτησα από τη νεολαία του κόμματος να έχουμε μια συνάντηση όλοι μαζί σε ένα νεανικό καφενείο της πόλης. Την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσουμε κάποιες επισκέψεις, όπως ζήτησε ο ίδιος ο πρώην υπουργός. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφτεί το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, όπως και θα γίνει όπως συμφωνήσαμε με το Σεβασμιώτατο. Στο πρόγραμμα, σύμφωνα και με την επιθυμία του κ. Βορίδη, θα επισκεφτούμε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Εξάλλου, ο κ. Βορίδης, επειδή είναι και Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, ζήτησε να έχει συνάντηση με εκπρόσωπους της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης. Για αυτό το θέμα, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, ο οποίος και δεσμεύτηκε πως θα επικοινωνήσει με τους αιρετούς εκπροσώπους και να προγραμματίσει τη σχετική συνάντηση, που μάλλον θα γίνει στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας, στο Διοικητήριο Δράμας, παρουσία φυσικά και του κ. Μέτιου. Επίσης, θα επισκεφτούμε κεντρικά σημεία της πόλης και θα συναντηθούμε με δραμινούς πολίτες, ενώ θα ακολουθήσει το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και η κεντρική ομιλία του πρώην υπουργού κ. Βορίδη σε αυτήν. Με αφορμή των δηλώσεών μου, θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα προς όλα τα στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος αλλά και της ΝΟΔΕ να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας».

Γεύμα εργασίας από το Δ. Κυριαζίδη, σε τοπικά κομματικά στελέχη, ενόψει της επίσκεψης Βορίδη στη Δράμα

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης Δημήτρης, ενόψει της νέας χρονιάς και της διήμερης επίσκεψης στη Δράμα -στις 2 και 3 Φεβρουαρίου-  του Τομεάρχη Εσωτερικών και πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάκη Βορίδη, παρέθεσε γεύμα εργασίας στους Προέδρους της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ, της Νεολαίας και των Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων του Νομού, κ.κ. Αθανάσιο Ανδρούτσο (ΝΟ.Δ.Ε.), Λευτέρη Σαμαρά (Νεολαίας), Λευτέρη Γεωργιάδη (Δράμας), Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου (Δοξάτου), Παρασκευή Παπαστεργίου (Προσοτσάνης) και Σίμου Γαλόπουλου (Κ. Νευροκοπίου). Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Βογιατζόγλου δεν παρέστη, καθότι απουσίαζε εκτός Δράμας.

Κατά τη συνάντηση, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προετοιμασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της διήμερης επίσκεψης του κ. Μάκη Βορίδη στην περιοχή μας, αλλά ταυτοχρόνως έγινε και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και της ανάληψης συγκεκριμένων πρωτοβουλιών σε τοπικό επίπεδο, τόσο κοινοβουλευτικά όσο και κομματικά, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ κ. Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)