Διάφορα

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας

Τον ετήσιο χορό και την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του, πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, σε οικογενειακό κέντρο της Χωριστής, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική από το μουσικό σχήμα «7/8», με μαέστρο τον Αντιδήμαρχο Δράμας κ. Μιχάλη Μουρβετίδη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη και φίλοι του σωματείου, ενώ από πλευράς επισήμων παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο πρόεδρος της κοινότητας Χωριστής κ. Κωνσταντίνος Ζαρόγλου, τα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Δήμου Δράμας, κα Τασούλα Βασιλείου και κ. Δημήτρης Μανώλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Ν. Δράμας, Σοφία Μαχαιρίδου, καθώς και μέλη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Χωριστής.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» κ . Μαρία Τσάνα, στην ομιλία της παρουσίασε τις δράσεις του 2017, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι τη χρονιά που πέρασε συμπληρώθηκαν 10 χρόνια «αδιάλειπτης και συνεχούς λειτουργίας του φορέα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο κοινωνικό έργο καθώς και τα προγράμματα που υλοποιεί το σωματείο.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς, όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, καθώς και το μουσικό σχήμα «7/8», που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν αφιλοκερδώς στον ετήσιο χορό μας, με φιλανθρωπικό πάντα σκοπό. Προσπαθήσαμε όλο το 2017 για την καλύτερη λειτουργία του Σωματείου μας και θέτουμε  τον πήχη  ακόμα ψηλότερα για το 2018» ανέφερε επίσης η κα Τσάνα.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)