Διάφορα

Δράσεις από το Σωματείο ΑμεΑ Νομού Δράμας

Την Κυριακή η εκδήλωση κοπής πίτας

Πρόταση συνεργασίας στον Εμπορικό Σύλλογο για έκδοση οδηγού αγοράς και παροχές

Με εκδηλώσεις και δράσεις ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Σωματείο ΑμεΑ Νομού Δράμας, καθώς ήδη έχει προγραμματιστεί για αυτήν την εβδομάδα η εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας.

Κοπή βασιλόπιτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Πιο συγκεκριμένα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Δράμας μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, και μέσα από σχετική πρόσκληση η διοίκηση του σωματείου καλεί μέλη και φίλους να παραβρεθούν σε αυτήν.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας

Την περασμένη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Μπόσκος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αντώνη Σκουλίδη, στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας, όπου και συζήτησαν για άμεση συνεργασία η οποία θα αποσκοπεί προς όφελος των μελών του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Μπόσκος, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, πρότεινε στον κ. Σκουλίδη να στηρίξει την έκδοση οδηγού αγοράς και διαφόρων παροχών. Ο οδηγός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα μέλη του Σωματείου, που κατέχουν αντίστοιχη ταυτότητα μέλους, με επικαιροποιημένο και σφραγισμένο το καρτελάκι του τρέχοντος έτους.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουλίδης, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το σωματείο ΑμεΑ, δέχθηκε θετικά την πρόταση λέγοντας πως «επιβάλλεται να στηρίξουνε την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ΑμεΑ» και υποσχέθηκε -σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, «εφόσον περάσει ομόφωνα από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας να προχωρήσουν στη συνεργασία».

«Το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας βρίσκεται πάντα δίπλα στα άτομα με αναπηρία και στις οικογένειές τους και προχωρεί σε δράσεις και συνεργασίες με διάφορους φορείς με απώτερο σκοπό τη βελτίωση ποιότητας ζωής τους» ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ κ. Δημήτρης Μπόσκος.

Ρεπορτάζ: Ρία Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Ζητειται διανομεας

Απο εκδοτική εταιρία ζητείται άτομο για διανομή εντύπων. Εργασία συνεχής με ασφάλιση. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης μηχανής. Αποστολή βιογραφικών στο xenia.arg@gmail.com
Ενοικιάζεται μεζονέτα (οδός Μελίνας Μερκούρη 50) στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, 78τ.μ., 2 υπνοδωμάτια, χωρητικότητα 6 ατόμων, διαθέσιμο από Σάββατο 11-08-2018 έως Τετάρτη 15-08-2018 και μετά τον 15 Αύγουστο. Μέσω airbnb.gr “Σπίτι με θέα”. κ.Φρόσω: 6980044557, κ.Χαρά: 6977454085 (Χ 470)
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)