Διάφορα

Σανίδα ΣωτηΡίας

Και ο Δ. Κυριαζίδης στο συλλαλητήριο

Ανάμεσα στους δραμινούς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, με κύριο αίτημα να μην περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ήταν και ο Βουλευτής Δράμας της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης, μαζί με συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου και πρώην ένστολους συναδέρφους του. Μάλιστα, κάποια στιγμή ήταν κοντά και με κρητικούς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο.

 

Τυχερός ο Λιθηρόπουλος

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λιθηρόπουλος ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην εκδήλωση κοπής πίτας της «Ένωσης Χορευτών Δράμας Πυρρίχιος». Μάλλον η χρονιά, του πάει καλά!

 

 

Στη Νέα Καρβάλη «Οι Δομέστικοι»

Στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη Καβάλας θα ψάλλει ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, μαζί με τα μέλη του Ελληνικού Βυζαντινού Χορού «Οι Δομέστικοι», σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στον Εσπερινό και αύριο Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου το πρωί, στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία, μετά από σχετική πρόσκληση από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο.

της Ρίας Κυριακίδου

 

 

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)