Διάφορα

Πτώση δέντρου από τον αέρα στον Περιφερειακό του Κορυλόβου

Πτώση δέντρου από τον δυνατό αέρα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Περιφερειακού δρόμου του Κορυλόβου που αποτελεί χώρο περιπάτου σε καθημερινή βάση για δεκάδες δραμινούς.

Ευτυχώς από την πτώση του δέντρου επάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην αρχή του  περιφερειακού δρόμου, δεν υπήρξαν θύματα. Υπενθυμίζεται ότι  υπάρχουν δεκάδες περιπατητές  οι οποίοι  κάνουν χρήση του συγκεκριμένου χώρου τόσο κατά  τις πρωινές ώρες όσο και κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

Μάλιστα από την πτώση το εν λόγω  δέντρο πλάγιασε κατά το ήμισυ στο πεζοδρόμιο και το υπόλοιπο στην άσφαλτο από την οποία διέρχονται συχνά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις 8.55 το πρωί της Δευτέρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας η οποία έστειλε στο σημείο ένα όχημα  με το ανάλογο προσωπικό προχωρώντας μάλιστα και σε κοπή του συγκεκριμένου δέντρου προκειμένου να απελευθερώσει τόσο το τμήμα του πεζοδρομίου όσο και το τμήμα της ασφάλτου όπου πλάγιασε το κωνοφόρο.

Βαγγέλης Ψωμάς

Discussion

No comments yet.

Post a Comment

Geologos
Ζητείται Γεωλόγος για ερευνητικές εργασίες λατομείων μαρμάρων Περιοχής Ν. Δράμας - Καβάλας. Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο cv@iktinos.gr
ΣΗΠΕ (Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων)